Budakalász, Pest megye

Eladó családi ház
Budakalász, Pest megye
Alapterület
156 m²
Telekterület
953 m²
Szobák
3 + 2 fél
Azonosító: 32417616
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1981 és 2000 között
Komfort
duplakomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
3
Fűtés
gáz (cirko)
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
26 E Ft/hó
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
panorámás
Tetőtér
beépített
Pince
nincs megadva
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

Családosok, nagycsaládosok, összeköltözők figyelmébe ajánlom az alábbi ingatlant!

Fontos Önnek a csend, a nyugalom? Igényli a tágas, világos tereket? Nagy, de mégis alacsony rezsijű ingatlant keres? Gyönyörködne a panorámában, vagy kiélvezné a kert adta lehetőségeket?
Akkor itt nem kell választania, olvasson tovább!

KIZÁRÓLAG MI KÍNÁLATUNKBAN!

Eladó Budakalász csendes, nyugodt utcájában egy 953 nm-es telken lévő, 156 nm-es (121,2 nm + garázsszint fele, 35,15 nm), 3 szintes, jó állapotú, 3 + 2 fél szobás, könnyű szerkezetes családi ház.

AZ ÉPÍTŐANYAGRÓL:
A betonyp építőlemez egy, egészséges fenyőfa alapanyagokból, cementből, vízből és vegyi anyagokból álló építőipari alapanyag. Ha cementkötésű faforgácslapként találkozunk vele, akkor sem kell meglepődni, mivel ez a másik említési formája. Általában könnyűszerkezetű házaknál használják, immár évtizedek óta az egyik legnépszerűbb külső és belső építészeti alapanyag. Rendkívül időtálló, ellenáll a napsugárzásnak, esőnek, fagynak, vagyis a természeti hatásoknak. Ezen felül rendelkezik jó pár olyan tulajdonsággal, amik méltán népszerűvé teszik, ilyen például a rendkívüli keménysége, rovar és gombaállósága, mondhatni tűzálló, mivel nehezen éghető tulajdonságokkal rendelkezik.
Könnyű vele dolgozni, mivel rendkívül sokoldalúan felhasználható, különböző technikákkal rögzíthető. Senkinek nem lehet ellene kifogása, mivel rendkívül természetbarát, remekül újrahasznosítható. Felhasználását tekintve, remekül hasznosítható zsaluzati elemként, burkolóelemként, térelválasztóként, valamint akár álmennyezetként is. Emellett megtalálható födémelemek, burkolópanelek és belső térelválasztó panelekként is. A vastagabb darabok már egyre jobb hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek.

HÁZ:
Az ingatlant 1993-ban építették betonyp elemekből, ami a mai napig kiválóan látja el a feladatát. A teljesen közműves, nyeles telken álló házhoz közel 870 nm-es kert rész tartozik, amin konyhakert, virágok és gyümölcsfák találhatóak.
A házba belépve rögtön az előszobában találjuk magunkat. Ezen a szinten 2 szobát, egy tágas, ablakos konyhát, egy nagy kamrát, egy különálló WC-t és egy kádas fürdőszobát találunk. A felső szintre egy gyönyörű állapotban lévő, cseresznyefából készült lépcsőn tudunk felmenni.
Ott rögtön egy közlekedőbe érkezünk, ahonnan a tetőtéri szint összes helyisége nyílik. A feljárattal rögtön szemben egy WC-s, zuhanyzós fürdőszoba, balra mellette 2 darab fél szoba található. Ezek a szobák valamikor össze voltak nyitva, tehát visszaállítható és így egy tágasabb tetőtéri helyiséget találunk. Ezen szinten még kialakításra került egy nagyobb hálószoba is.
A földszintről elérhető a garázsszint is, oda a lépcső alatt kialakított ajtón át tudunk lemenni. Közvetlenül egy tágas tárolóba érkezünk, amit akár dolgozószobának is használhatunk. Mellette található a kazánház, valamit egy ajtón keresztül a garázsba juthatunk át. Közvetlen a garázsból nyílik még egy raktár rész, tehát itt mindent el tudunk tárolni, amit szeretnénk.

HELYISÉGLISTA:
GARÁZSSZINT:
- Garázs: 30,89 nm
- Raktár: 8,18 nm
- Tároló: 17,25 nm
- Kazánház: 13,97 nm

-FÖLDSZINT:
- Terasz: 6,25 nm
- Közlekedő: 11,2 nm
- WC: 1,5 nm
- Nappali: 24,2 nm
- Szoba: 12 nm
- Fürdő: 7,1 nm
- Konyha: 6,7 nm
- Kamra: 4,5 nm

TETŐTÉR:
- Közlekedő: 11,8 nm
- Fürdő + WC: 2,86 nm
- Szoba: 9,1 nm
- Szoba: 9,1 nm
- Szoba: 17,9 nm

MŰSZAKI TARTALOM:
Nyeles telek révén, a kaputól 70 méteres út vezet be az udvarra. A ház nagyon jó állapotban van, 1993-ban kiválóan megépítették. 50 cm-es teljes beton alapja van, a falazata a fentebb említett betonyp lapokból áll, amik a 12 cm-es fakereten belül, 12 miniméter vastagságúak és köztük szigetelés található. 2014-ben a házat 15 cm-es hungarocellel kívülről teljesen körbeszigetelték, a kémény bélelték illetve a nyílászárókat műanyagra cserélték. A villanyvezetékek rézből vannak. A szintek között fafödém van, amire betonyp lapokat tettek, a tetőtér csak fafödémes 15 cm-s kőzetgyapot szigeteléssel. A tető héjazata békéscsabai cserépből van. Az utca felőli ablakokon redőnyök vannak és az összes ablakra szúnyoghálót szereltettek. A tetőtéri fürdőszoba felújításához a tulajdonos megvette az alapanyagokat –amiket szívesen ott is hagy a vevőnek-, de ez a projekt már az új tulaj dolga lesz. A kertben öntözőrendszer van kiépítve, illetve az elektromos kapu bekötéséhez a vezeték ki van építve, csak be kell kötni. A telken megtalálható még egy fúrt és egy ásott kút is.
A fűtésről és a melegvíz előállításáról a gázcirkó gondoskodik, amihez tartozik egy 40 literes víztároló. Az összes közművet átalány formájában fizeti a jelenlegi tulajdonos, a gáz (fűtés, melegvíz, főzés) 12.000 ft, a villany 6-7.000 ft, a víz és csatorna 6-7.000 ft körül van. A telekommunikációt az Invitel szolgáltatja. Az ingatlan ÉK-i fekvésű és panorámás kilátással rendelkezik.

KÖRNYÉK:
A környéket a csend, a nyugalom és a biztonság jellemzi. Zöldövezeti és közel van a központhoz.
A legközelebbi:
-óvoda 363 méterre, eü intézmény 2,3 km-re, általános iskola 165 méterre, bevásárlóközpont 3,6 km-re, középiskola 2,1 km-re, buszmegálló 246 méterre, hév megálló 500 méterre található.

KÖZLEKEDÉS, PARKOLÁS:
Közlekedés szempontjából kiváló helyen van az ingatlan, 500 méterre van a hév megálló, amivel kb 15 perc alatt a Batthyányi téren vagyunk. Autóval a Szentendrétől a 10-es útig vezető 1108-as út és a pilisi hegyek között Esztergomba vezető 1111-es út nyomvonalán utazhatunk; Csillaghegy felől az 1115-ös út vezet a központba, illetve húzódik a település területén néhány rövid öt számjegyű országos közút is: ezek szinte kivétel nélkül a 11-es főút itteni csomópontjainak átkötő útjai.
Parkolni lehetséges az utcán, a garázsban és a telken belül is több autóval.

AJÁNLOM:
A ház kiváló lehetőség nagyobb családoknak, családalapítás előtt állóknak, akik igénylik az élhető kertet, a nyugalmat, a biztonságot. Ha szeretne kiszabadulni a városi körförgásból, de mégsem akar végleg elszakadni tőle, akkor a legjobb választás ez a csendes, biztonságos környék, ahol magába szippantja a friss levegőt és hallgatja a madarak csicsergését.

Ha ilyen ingatlant keres, ne is keresse tovább, megtalálta.

Hívjon fel, nézzük meg együtt és jöjjön és tegyen egy ajánlatot! Az ár irányár!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel