Villány, Szent István utca

Eladó családi ház
Villány, Szent István utca
Alapterület
96 m²
Telekterület
334 m²
Szobák
3 + 1 fél
Azonosító: 32416301
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1950 előtt
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
egyéb, elektromos
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
egy helyiségben
Kilátás
utcai
Tetőtér
nem beépíthető
Pince
van
Parkolás
utca, közterület

Leírás

Villányban eladó a Művészpince teljesen felújított tematikus kúriája!

Magánszemélyek számára akár nyaralónak, akár állandó lakhatásra is alkalmas az összkomfortos ingatlan, melyre Csok, falusi Csok igénybevehető, hitel-és tehermentesen, akár azonnal!

Vállalkozók és befektetők folytathatják a már kialakított rendezvényszervezés aktivitást (borkóstolók, kulturális estek, koncertek) az egyedileg megalkotott beltéri és kültéri szekciókban, illetve szállásszolgáltatás is megvalósítható apartmanos rendszerben.

Villány kiemelt szerepet tölt be a magyarországi borturizmusban. Így az egész évben zajló rendezvények miatt, folyamatos bevételt jelenthet az új tulajdonos számára is.

A kúria a Szent István utcában helyezkedik el, amely az utóbbi időben teljesen felértékelődött, mivel a Rendezvénytér szomszédságában található. A kiemelt adottsága miatt a teljes utca felújítása az idei évben a város által megkezdődött. Az esővíz elvezetés, a csatornázás korszerűsítése és a vezetékes vízhálózat cseréje már megtörtént. A járda és az aszfaltos út megújítása a közeljövőben fog megvalósulni (az anyagi forrás már biztosított).

A kreatív ingatlan egy 334 m2-es telken helyezkedik el egy rusztikus romkerttel.
A kültéren több száz növényt találhatunk, gondozása egyszerű nincs fű, nincs tuja.
Gyönyörű a bio szőlőlugas és a francia kert jelleg.
A kert második része a romkert, itt a kő és a fa a domináns és mindenhol futónövények találhatóak.

Ház részei:
szoba 1, szoba 2, szoba 3, szoba 4 (jelen pillanatban raktár, de szobának is kialakítható),
konyha, fürdő + wc, előszoba, pince, fatároló (kültéri tároló)

Kert részei:
belső udvar, fröccsliget, grillező, katlan, rusztikus romkert, színpad, kültéri mellékhelyiség (wc + mosdó, a víz és a szennyvíz a vezetékes hálózatra csatlakoztatott rendszerű)

Az épület H1-es besorolású helyi műemlékvédelem alatt áll (az utca front szerkezeti struktúrája nem változtatható, csak a vizuális megjelenése)

Az új tulajdonosának sem felújítással, sem korszerűsítéssel nem kell bajlódnia, mivel a komplett felújjítás megtörtént. (tető és cserép, valamint belső vakolat csere speciális víztaszítós kivitelezéssel, új padlózat kialakítás, elektromos hálózat fejlesztése (32A+vezérelt áram) megtörtént. A fűtéskorszerűsítés a következő módon valósult meg: 2 db (2 x 4kW) bio kandalló + 1 db 6 kW-os fatüzelésű kandalló + 3 db (3x2kW) + 1 db (0,5kW) elektromos fűtőtest. Az elektomos rendszer távollét esetében kedvező áron tudja biztosítani a ház temperálását a téli hónapokban is. A felújításnál kifejezetten környezetbarát anyagokat használtunk!

A rendezvénytér és a történelmi pincesor csupán 5 percre található, illetve az ingatlan közelében bolt, bank, iskola, óvoda, fagyizó, játszótér is van.

Költözzön be most és használja ki a térség lehetőségeit!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély