Diósd, Sashegy

Eladó műhely
Azonnal költözhető
Diósd, Sashegy
Ár
159,9 millió Ft
Alapterület
247 m²
Telekterület
1091 m²
Azonosító: 32401949
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Balogh Zoltán
Magic House Ingatlaniroda
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó műhely

Leírás

Diósd, Tétényi utcában, kiváló elhelyezkedéssel eladó 1091 m2-es összközműves telken, egy újszerű, 5 állásos, nettó 247 m2-es autószerelő műhely, irodával, öltözővel, tárolóval, teljes berendezéssel, felszereléssel, szerszámokkal, akár azonnali birtokba adással!

Az ingatlan alaposabb megismeréséhez kérem tekintse meg a virtuális sétát és a bemutató videót!

Az 5 állásos szerelőműhely 2016-ban épült 30-as téglából, 15 cm-es homlokzati dryvit szigeteléssel.
A bal oldali szerelőállás bejárata 420 cm magas, a szerelőaknában egy 6 Tonnás aknaperemes emelő található, melynek köszönhetően kamionok karbantartására is alkalmas.
A mellette lévő kettő szerelőállás bejárata 350 cm magas, ezért magasított teherautók karbantartására is alkalmas.
A jobb oldali szerelőállás bejárata 240 cm magas, ezért leginkább személyautók karbantartására alkalmas.
Mind a 4 bejárathoz Hörmann motoros garázsajtókat szereltek be.
A műhely fűtéséről a kazánházban elhelyezett vegyestüzelésű kazán gondoskodik, rákötve egy 1000 literes hőtárolós tartályra, radiátoros hőleadással.
Az épületbe szerelt bejárati ajtók és a külső nyílászárók, fehér, műanyag, hő- és hangszigeteltek.
A műhelyben lévő összes tartozék és szerszám a vételár részét képezik, mint pl. - ollós emelő, - csapos emelő, - 6 T-s aknaperemes emelő, - 15 T-s prés, - 380 V-s kompresszor, - CO és lánghegesztő, 3 db szerszámosláda, stb.
Az irodai épület 1980-ban épült, B30-as téglából, azonban a 2016-os felújítás során az egész épületet felújították.
Az iroda fűtés és meleg víz ellátásért egy kombi gázcirkó kazán felel, valamint egy Gree, inverteres hűtő-fűtő klímát is beszereltek.
A vételár részét képezi az iroda teljes berendezése, felszerelése és a konyhabútor is.
A telek szépen körbe kerített, az utca fronti kerítés betonelemekkel készült, nagyméretű távirányítós kapuval felszerelve, akár 15 autó parkolására biztosít helyet.

A 247 m2-es fűtött épületben az 1 kamion + 2 teherautó szerelőállás 104.7 m2-es, a 2 személyautó szerelőállás 74.6 m2-es, az iroda-ügyfélváró 31.6 m2-es, az öltöző-zuhanyzó-Wc 7.5 m2-es, a konyha-étkező 5.4 m2-es, a tároló 13 m2-es és a kazánház 9.2 m2-es, valamint tartozik hozzá egy fűtetlen 18 m2-es autógumi tároló és egy 2.5 x 6 méteres konténer.

Az ingatlan tehermentes, 1 magánszemély tulajdonosa van, azonnal birtokba vehető, a tulajdoni lapon kivett üzlet és autószerelő szerviz megnevezéssel.

A szerviz elhelyezkedése kiváló. Aszfaltozott, jól megközelíthető utcában található, 2 percre a M0-ás kijárattól és 1 percre a Balatoni úti MOL kúttól. Elhelyezkedésnek és adottságainak köszönhetően kamionoknak, teherautóknak is könnyen elérhető.

A tulajdonos szerelőmester saját részre építette a műhelyt és minden olyan felszerelést és szerszámot megvásárolt amely ezen tevékenység gördülékeny és szakszerű munkavégzéshez szükséges, azonban nyugdíjba vonulása miatt, nem szeretne tovább dolgozni, ezért eladó a műhely teljes felszereléssel, berendezéssel.

Az ingatlan kizárólagos értékesítésével én foglalkozom, az ingatlannal és megtekintési időpont kérésével kapcsolatban hívjon bizalommal!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Balogh Zoltán
Magic House Ingatlaniroda