Tinnye, Mediterránvölgy Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 3300 m2
Azonosító: 32371823
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 933
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 15%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás panorámás
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna nincs
Beépíthetőség 15%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás panorámás
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna nincs
Leírás

Tinnyén (Pest megye) a Mediterrán-völgyben exkluzív környezetben fekvő belterületi, sík 3300m2-es, panorámás építési telek eladó!
A kertvárosias övezetben egy szabadon álló épülettömb akár két lakás kialakításával építhető, 6 m homlokzati épület magassággal, 15 %-os beépítettséggel. Budapesttől 35 km-re, csodálatos, ősfás környezet, igazi tiszta hegyi levegő jellemzi az csodálatos lakóparkot. Övezeti besorolás: KEL-SZ/150 Szint. mutató: 0.4 Zöldfelület: 60%

A lakópark Piliscsaba és Tinnye között, a Garancsi-tó közelében, közvetlen a Natura 2000 természetvédelmi terület ölelésében található. Átmenő forgalomtól mentes, új településrész, amely igazi kuriózum, hiszen ez a budai agglomeráció egyetlen lakóparkja, ahol 3000 nm feletti, belterületi építési telkek kerültek kialakításra. A telkek méretének köszönhetően biztosított az ott élők háborítatlan nyugalma.
közművek közül víz, gáz, villany a telek előtt az utcában található.

Beépíthetőség: 15 %, összközműves kivétel a csatorna, minden közmű a telekhatáron van (villany, víz, gáz). a telek nem tovább osztható
A telek alkalmas méreténél fogva villa, nagy családi ház, ikerház, panzió kialakítására. Mérete és fekvése miatt önellátó gazdálkodásra is alkalmas.
A Mediterrán-völgy szélén fenyves erdők és a völgyben mediterrán klímája miatt olajfák adnak otthont a madaraknak. A Mediterrán-völgy nagyon ritkán lakott. Mivel csak nagy méretű telkek vannak. Itt úgy érzi az ember mintha a Hobbitok földjén élne egy csodálatos természetben, elvágva a világ zajától.

Hívjon, ha tetszik akár hétvégén is!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, további részletekért keressen bizalommal, mivel én is ebben a lakóparkban lakom sok információm van a környékről !

Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt ingatlanok adás-vételéhez.
Kedvezményes Ügyvédi költséggel, energetikai tanúsítvány készíttetéssel.
Ingyenes hitel-ügyintézéssel és biztosítási tanácsadással várjuk Kedves Ügyfeleinket.
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Tinnye, Mediterránvölgy
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
phone +36 30 933
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch