III. kerület, Ürömhegy

Eladó családi ház
III. kerület, Ürömhegy
Alapterület
786 m²
Telekterület
1963 m²
Szobák
10 + 3 fél
Közvetítői azonosító: COM T/07-304
Azonosító: 32359453
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Péceli Edit
Referens összes hirdetése
ÓbudaLux Ingatlaniroda- Óbudai Hegyvidék Ingatlanirodája
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1981 és 2000 között
Komfort
komfort nélküli
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
nincs
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
panorámás
Tetőtér
nincs megadva
Pince
van
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Aranyhegyen van egy torony, a Pogánytorony, klasszikus kirándulóhely, sokan sétálgatnak erre élvezve a friss levegőt, a panorámát és mindenki megkérdezi, hogy a szomszéd ház vajon kié, miért áll üresen hosszú évek óta, pedig az egyik legszebb kilátással rendelkező telken kezdték el építeni. A jó hír az, hogy ez a HÁZ MOST ELADÓVÁ VÁLT!

1995 környékén kezdődött a kivitelezés, aztán 2009 környékén ismét hozzáépítésre került egy rész. Jelenleg egy szerkezetkész házról beszélünk, amelyben benne vannak a nyílászárók. Az épület óriási, több, mint 700 nm, sok szobával, több generációssá is tehető, a későbbiek folyamán akár több lakás, is kialakítható, de utóbbival meg kell várni a csatorna kiépítését.

Hasznosításra két út van:

- valaki újragondolja, és átalakításokkal, modernizálással befejezi,

vagy

-lebontja a jelenlegi épületet és az ingatlant a saját elképzelése szerint fejleszti újra.

A telek nagy, széles, néhány nm híján 2000 nm nagyságú, elfér rajta egy fanatsztikus villa medencével, kerti tóval, szauna házzal, de bármi mást is lehet rá építeni.

Az eladásra kínált ingatlan állapota egyeztetett időpontban akár szakemberrel is felmérhető, kérem, érdeklődés esetén HÍVJON!

A környék folyamatosan fejlődik, de most is fantasztikus. Pár perc gyaloglással mind az elővárosi vonatok, mind pedig több buszjárat is elérhető Óbuda Főtér, illetve Csillaghegy irányába. Iskolák és óvodák is vannak a környéken mind magán, mind állami fenntartásban, valamint számos bevásárlási lehetőség, mint TESCO, ALDI, LIDL, és az Eurocenter. Aki szabadidős tevékenységet keres, tud lovagolni az aranyhegyi lovardában, de választhatja a Csillaghegyi Wellness-fürdőt, vagy akár kirándulhat is a környékbeli erdőkben, a Hármashatárhegy lankái között. Itt lehet ejtőernyőzni, sárkányrepülőzni, és óriási sétákat tenni, vagy hegyi kerékpározni. A közeli Pogánytorony ugyancsak kiemelt látnivaló, kultikus vallási találkozóhely volt korábban. Jelenleg magántulajdonban van, de az utcáról is meg lehet csodálni.

Jöjjön, nézze meg ezt az ingatlant, érezze a helyszínen is, hogy akár ez lehet az otthona, de hasznosíthatja másképpen is! Hétvégén is várom hívását, irodánk több, mint 15 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével a környéken! Amennyiben rögtön nem veszem fel a telefont, visszahívom. Péceli Edit, okleveles ingatlanközvetítő


Fekvés: D
Építés éve: 1995
Lakás állaga: új építésű
Ház állaga: felújítandó
Garázs helyek száma: 4 db
Garázs mérete: 80 nm
Beálló helyek száma: 6 db
Tömegközlekedés elérhető távolságban van
Zöldövezeti, madárcsicsergős

Ügyintéző: Péceli Edit
Azonosító: T/07-304

Irodáink 2001 óta foglakoznak ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.

Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK ARANYHEGY-ÜRÖMHEGY ingatlanközvetítésére szakosodott,
ARANYHEGYI INGATLANIRODA néven talál ránk a világhálón.
Weboldalunk a teljes ARANYHEGYI-ÜRÖMHEGYI kínálatunkat tartalmazza,valamint megjelenítjük a területen KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.

Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.

Kiemelt működési területünk még ÓBUDA és vonzáskörzete, melyet ÓBUDAI INGATLANIRODA néven talál meg az interneten.
Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRÁDÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.-(Vihar utca sarkán) található fa épületben.

Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.
RÓZSADOMBI IRODÁNK Rózsadomb lábánál Lövőház 34. szám alatt (Ezredes utca sarkon) található.

Üröm, Pilisborosjenő, Szentendre területén 3 helyben lakó kollégánk dolgozik, itt ÓBUDÁNTÚL INGATLANIRODA névvel 2097 Pilisborosjenő Templom utca 2. szám (Fő utca sarok) alatt van.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Péceli Edit
Referens összes hirdetése
ÓbudaLux Ingatlaniroda- Óbudai Hegyvidék Ingatlanirodája
Iroda összes hirdetése