II. kerület, Felhévíz

Kiadó irodahelyiség irodaházban
II. kerület, Felhévíz
Ár havonta
2,82 ezer €
Alapterület
313 m²
Minimum bérelhető
122 m²
Közvetítői azonosító: COM FRA-2-1
Azonosító: 32357741
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
B vagy B+
Emelet
4
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
36 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
122 m²
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára
90 €/hó

Leírás

A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A
Iroda Bérleti díj: 9 €
Üzemeltetési díj: 6 €
Parkoló bérleti díj: 90 €
Legkisebb bérelhető egység: 122 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők.A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

A 6 emeletes, jellegzetes kialakítású épület összesen 1967 m2-en biztosít megfizethető irodákat, verhetetlen közlekedési lehetőségekkel a fonódó villamos hálózatnak és Margit híd budai hídfő szomszédságának köszönhetően.

Az épület alatti mélygarázs biztosította parkolási lehetőségen túl a környéken számos étkezde, étterem, bank és egyéb szolgáltatás elérhető. A mozgás kedvelőinek a Margit-sziget közelsége mellett az irodaház közvetlen szomszédságában található a Császár-Komjádi Uszoda kínál sportolási lehetőségeket.

Az irodák elhelyezkedése és tájolása a városi nyüzsgéshez közel, de csendes és harmonikus légkörben teremt ideális munkakörnyezetet bérlőiknek.

Az épület alatti mélygarázson kívül a környéken számos étkezde, étterem, bank és egyéb szolgáltatás elérhető.A mozgás kedvelőinek a Margitsziget közelsége mellett az irodaház közvetlen szomszédságában található a Császár-Komjádi Uszoda kínál sportolási lehetőségeket.