Szigetszentmiklós, Pest megye

Eladó lakóövezeti telek
Szigetszentmiklós, Pest megye
Telekterület
813 m²
Azonosító: 32348474
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
30%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
van
Víz
van
Gáz
van
Csatorna
van

Leírás

Építkezne vagy csak egy hétvégi nyaralót keres? A csendes, nyugodt környezetet vagy a Duna közelségét szereti jobban? Elérhető távolságban szeretne lenni a fővárostól? Akkor ne keressen tovább, mert megtalálta! Amennyiben felkeltette érdeklődését, csak olvasson tovább!

Budapest közelében ELADÁSRA kínálunk, egy 813 nm-es belterületi, teljes közművel ellátott építési telket, eegy 70-es években épült 50 nm-es részben alápincézett téglaházzal, csendes kertvárosias környezetben, aszfaltozott utcában közel a Duna parthoz.

Kizárólagosan CSAK a MI kínálatunkban!

A telken található egy felújítandó, vagy bontandó 50 nm-es téglaépület, illetve egy kisebb tároló. Az ingatlan teljes közművel is ellátott.

Építési szabályzat:
LKE-7 övezet, kertvárosias lakóterület. Az épület megengedett legnagyobb építmény magassága 4,5 m. A legkisebb kialakítható zöldfelület mértéke 50 %.
A megengedett legnagyobb beépíthetőség 30 %.

Környék:
Kellemes családi házas övezet, ahol minden megtalálható, ami a minden napi élethez szükséges. Közelben szupermarket, boltok, iskolák, óvodák, kávézók, éttermek. Valamint a kikapcsolódásra és túrázásra alkalmas Duna parti túra övezetek.

Amennyiben ilyen telket keres, hívjon, kérjen egy időpontot és nézze meg!
További szép napot!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel