Szeged, Újszeged

Eladó lakóövezeti telek
Szeged, Újszeged
Telekterület
1398 m²
Közvetítői azonosító: COM 6713
Azonosító: 32344723
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
20%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
telken belül
Csatorna
telken belül

Leírás

Újszegeden a Marostői kiskertek lányneves utcáinak egyikében kínálom megvételre ezt a nemrégiben összevont, összesen 1398 m2 alapterületű, kiváló adottságú, közművesített, sarki tájolású építési telket, egy rajta található 100 m2 alapterületű, 90-es években épült tégla házzal!
Jelenlegi tulajdonosa saját célra vásárolta és vonatta össze a 2 telket, ugyanis a jelenlegi házat megtartva is még kb 180 m2-es alapterületű, akár földszint plusz tetőteres, vagy részben 2 szintes (tehát összesen akár több mint 300 m2-es házat is építeni lehet rá, a jelenleg rajta álló épület pedig kisebb felújítás után szintén hasznosítható akár saját célra, de bérbeadás, vagy értékesítés útján is!
De ha valaki elbontja a jelenleg rajta álló épületet, akkor akár egy 220-250 m2 hasznos alapterületű földszintes ház is elhelyezhető rajta, de sarki tájolásának köszönhetően akár 2 különálló, új építésű ház is, melyek normál telekmérettel, külön utcafronttal is rendelkeznének!
A területre vonatkozó érvényes építési előírások szerint a telken szabadon álló beépítési móddal, maximum 20%-os beépíthetőséggel, maximum 4,5 méter homlokzatmagasságú épület helyezhető el.
Ha tehát saját célra keres nagy alapterületű, földszintes családi ház építésére alkalmas telket akkor itt megtalálja számítását, de ha kivitelezőként vagy beruházóként, esetleg befektetőként keres alkalmas telket, jó elhelyezkedéssel akkor Önnek is kiváló lehetőség!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel