Miskolc, Keleti iparterület Eladó külterületi telek
Telekterület 10806 m2
Azonosító: 32343742
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 672
Eladó külterületi telek
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Leírás

Eladásra kínálunk a Sajó partján egy egyhektáros rekreációs területet.

A városi ember természet utáni vágyát a rohamosan civilizálódó nagyvárosi életforma Miskolc város százezres nagyságrendű lakosságában is felerősítette. Vágyakozunk szabadidőnket testmozgással, sportolással, vagy akár csak pihenéssel, csendes szemlélődéssel való eltöltésére is. Különösen vonzó egy víz közeli természetes környezet.
A telek a Sajó balparti, a 3-as főút és az M30-as autópálya Sajón átívelő hídjai közötti árterületen fekszik, hajnaltól késő estig napsütötte, déli tájolású. Enyhén lejt a Sajó felé, azaz 82 méteren mintegy 1,5 méter a szintkülönbség. A Hejő torkolat szemközti, jobbparti árterülete a természetes, ősi állapotában mindmáig megmaradt, ameddig a szem ellát, nincs nyoma emberi beavatkozásnak, emberi építmény nem rontja a látképet. Közvetlenül határos Miskolc belterületeivel. Tömegközlekedéssel, kerékpárral, személygépkocsival, és akár gyalogtúrával is könnyen és gyorsan megközelíthető. Kiemelkedő adottság még a telek tőszomszédsága a miskolci Kelet Kapu nevet viselő üzleti negyeddel.
A szükséges infrastruktúra (kiépített út, ivóvíz, szennyvízelvezetés, villany, gáz, telefon és internethálózat) a közelben rendelkezésre áll, a rácsatlakozás rövid úton lehetséges.

Miért válassza ezt a területet az ingatlanbefektetéséhez?
A hazai turizmus a vízi turizmusban rejlő óriási lehetőségeket még nem ismerte fel kellően.

- A turisztikai piac e szabad szegmensét megcélozva a térségben olyan egyedülálló támasz-, és találkozási pontot lehetséges itt kiépíteni, ahol a keleti és nyugati vízitúrázók kiköthetnek, sátorozhatnak, járműveik karbantartását, javítását elvégezhetik, készleteiket feltölthetik. Ehhez a szomszédságban lévő áruházak, benzinkutak és javítóműhelyek rendelkezésükre állnak.
- Kemping létesítésével második funkcióként fogadni tudja a hagyományos kempingezőket is, akik akár kiindulási pontként innen indulhatnak vízitúrákra, a helyben kölcsönzött vízi járművekkel.
- Harmadik funkciója lehet Miskolc város és környéke polgárainak fogadása és kiszolgálása hétvégi, ünnepnapi családi, baráti programok lebonyolítására.
Beépíthető rekreációs fejlesztési terület a Sajó partján!


A telek két oldalán elhelyezkedő területek is bevonhatóak a fejlesztésbe, általa Miskolc üde színfoltjaként egy új golf-központ is létrehozható!

Érdeklődése esetén állunk rendelkezésére! Az ingatlan személyes megtekintése előtt bővebb felvilágosítást adunk, további képeket is mutatunk, az ingatlantúrát kérésére megszervezzük.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Miskolc, Keleti iparterület
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Borsod-Abaúj-Zemplén megye 3 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 3,05 ezer Ft/m²
Miskolc 8 ezer Ft/m²
Borsod-Abaúj-Zemplén megye 3 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 3,05 ezer Ft/m²
Miskolc 8 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 2000 m² feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó telkek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 672
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön Raiffeisen Személyi Kölcsön 32 204 Ft/hó THM: 11,45% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2021 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch