Cegléd, Pest megye

Eladó tanya
Cegléd, Pest megye
Ár
32,9 millió Ft
Alapterület
190 m²
Telekterület
2860 m²
Közvetítői azonosító: COM 174601112
Azonosító: 32342508
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tanya

Ingatlan állapota
nincs megadva
Építés éve
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva

Leírás

A CASANETWORK CEGLÉD eladásra kínálja a 174601112 számú KIVÁLLÓ ÁLLAPOTÚ CEGLÉDI TANYÁT!

ELADÓ Cegléden az UGYERI részen található teljes körűen felújított TANYA. Az ingatlanhoz tartozó 2860 m2 terület szinterezett lemez kerítéssel néhány éve körbe lett kerítve. A kerítés 120 cm alapra épült és ennek okán sok évtizeden keresztül nem igényel törődést. Maga az épület is teljeskőrű felújításon esett át. A 190 m2-s ház kívül belül megújult, ebbe beletartozik a víz és villany vezetékek csérje, a nyílászárók, illetve minden burkolat teljesen új. Az igényes felújításból nem maradt ki a teljes tető csere sem, teljesen új a szerkezet és cseréplemez borítást kapott.

Hatalmas nyitott teraszon keresztül jutunk be az épületbe. Ez a nyitott terasz fa szerkezetű, minden irányból rovarháló védi. Az ingatlan minden ablakát gyönyörű spaletta díszíti, amelynek dizájnja visszaköszön a bejárati ajtónál is. Belépve a házba tágas előszoba fogad, amelyből balra egy szoba, jobbra a kazánház található. Az előszobából egy közlekedőn keresztül jutunk el a nappalihoz egy pici hálószobához illetve a konyhába és az étkezőbe. A konyából nyílik a nagyon hasznos spájz. Ismét egy kisseb közlekedőn keresztül található a fürdőszoba és a toalett .

A hideg napokon egy vegyes tüzelésű kazán adja az épület melegét , amelyhez egy hatalmas puffer tartály van csatlakoztatva. Ehhez egy teljesen új Leier kémény lett építve. Viszont a forró nyári időt a kettő split klíma segíti átvészelni. Természetesen ez a kettő klíma alkalmas a fűtésre is az őszi-tavaszi átmeneti időszakban. Az épület vízellátását egy teljesen új házivízmű rendszer biztosítja. A meleg vízről villany bojlerek gondoskodnak, a szennyvíz derítő aknába távozik. A ház minden oldalára mozgásérzékelős reflektorok lettek felszerelve. Kettő biztonsági berendezés óvja az értékeket, egyszer egy riasztó rendszer, amely telefonos ki-be kapcsolással is működik ( a helyi távfelügyelethez is be van kötve ). Második az a 4 db kamerából álló megfigyelő rendszer. A lakóépületen kívül található még egy dupla garázs, amelynek az egyik felébe befér egy nagyobb méretű autó, a másik felébe az autón kívül még rengeteg hely marad eszközök szerszámok és kisebb gépek tárolására. A főépületnél is és a garázsnál is lett egy-egy kiállás kialakítva az ipari áram dugaljzatából. 500 méteres körzetben nincs egyetlen szomszéd sem, ezért az ingatlan alkalmas telephely kialakítására, mezőgazdasági, illetve állattartási tevékenységre is.

Per- és tehermentes, így a kifüggesztéses 60 napos időszak után akár azonnal birtokba vehető.

Irodánk teljes körű segítséget tud nyújtani hitelekhez és az összes államilag finanszírozott családi támogatásokhoz!

Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bátran és szívesen megmutatom!

Megtekintése kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges!

Amennyiben a 174601112 számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!/

Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre.

CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel