XIX. kerület, Deák Ferenc utca 1.

Kiadó raktárhelyiség
Pályázat
XIX. kerület, Deák Ferenc utca 1.
Ár havonta
325 ezer Ft
Alapterület
256 m²
Azonosító: 32341777
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó raktárhelyiség

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
nincs megadva
Épület szintjei
nincs megadva
Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
nincs megadva

Leírás

Budapest, XIX. ker. Liszt Ferenc alatt 255,9 m2 helyiség bérbeadó.
Kikiáltási ár: 243.105.-Ft+ÁFA/hó bérleti díj és 13.033.-Ft+ÁFA/hó ingatlankezelési díj
Ár: Pályázat, elektronikus licit
Állapota: átlagos
Elérhető közművek: Villany van, Víz van, Gáz nincs.
Funkció: raktározási tevékenység
A bérbeadásra kínált helyiség a XIX. kerületben Kispest vasútállomás mellett, a Liszt Ferenc u. 1. szám alatt található, mely a vasútállomás parkolója felől közelíthető meg, alapterülete 255,9 m2. Belső elosztását tekintve kiválóan alkalmas raktározás céljára. A közművek (villamosenergia, víz-és csatornaszolgáltatás) továbbszolgáltatási szerződés megkötésével vehetők igénybe. A szabványos villamosenergia mérés kialakítása almérő felszerelésével a Bérlő feladata. Amennyiben víz-és csatornaszolgáltatásra is szükség van, a raktárépület vízellátása a mellette található felvételi épület megmaradt vízvezetékéről biztosítható, akna kiépítésével és almérő elhelyezésével, melynek kialakítása a Bérlő feladata. Hőenergia nem áll rendelkezésre.
Az ingatlan megközelíthetősége jó, 100 m-en belül buszmegálló található. Az épület előtt parkoló áll rendelkezésre, mely feltételekkel igénybe vehető, továbbá a közeli utcákban ingyenes parkolás biztosított.
A bérlemény elsősorban raktározás céljára hasznosítható, valamint olyan tevékenység végzésére, melyek biztosítják a vasúti, állomási területek állagmegóvását, támogatják és biztosítják a vasútüzemi tevékenység ellátását. A bérlet nem sértheti a MÁV Zrt. üzleti érdekeit, nem akadályozhatja, vagy hátráltathatja a vasútüzemi tevékenységét.
Pályázati anyag/hirdetmény letöltése
pdf, 309 KB