Tarján, Ady Endre utca

Eladó családi ház
Tarján, Ady Endre utca
Alapterület
88 m²
Telekterület
1360 m²
Szobák
2
Azonosító: 32336731
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1950 előtt
Komfort
komfort nélküli
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
gáz (konvektor), vegyes tüzelésű kazán
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
utcai
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs
Parkolás
udvari beálló

Leírás

Családok, családalapítás előtt állók figyelmébe ajánlom az alábbi ingatlant!

Fontos Önnek a csendes, falusias légkör? Igényli a biztonságot, a nyugalmat? Olyan helyen szeretne lakni, ahol minden megtalálható? Saját szája íze szerint alakítaná ki az ingatlanát, de nem szeretne építkezni? Akkor itt a lehetőség, ne is keresse tovább!

KIZÁRÓLAG A MI KÍNÁLATUNKBAN!
AZ INGATLAN NEM HITELEZHETŐ, CSAK KP-S ÉRDEKLŐDŐK HÍVÁSÁT VÁROM!

Eladó Tarján egy csendes kis utcájában, egy 87,8 nm-es (67,8 nm lakható), 2 szobás, felújítandó állapotú, vályogtéglából és kőből épült családi ház, ami 1904-ben épült.

HÁZ:
Az ingatlan egy 1360 nm-es telken helyezkedik el, amin megtalálható még 3 tároló, amit annak idején állattartásra és tárolásra használtak. A házba belépve rögtön a konyhában találjuk magunkat, ahonnan balra nyílik egy utcára is néző szoba. A konyhából balra találjuk az ingatlan másik szobáját, amiből egy kamra nyílik. A ház jelenleg nem rendelkezik mellékhelyiséggel és fürdőszobával, ennek kialakítása az új tulajdonos dolga lesz.

HELYISÉGLISTA:
-Előszoba + konyha: 10,75 nm
-Szoba: 25,5 nm
-Szoba: 23,83 nm
-Kamra: 7,72 nm
-Műhely: 3,9 nm
-Műhely: 16,1 nm

MŰSZAKI TARTALOM:
Az ingatlan felújítandó állapotú, kő alapja van, 60 cm-es falazata, ami vályogtéglából és kőből áll. Az épület fagerendás födémmel rendelkezik, amik jó állapotúak. A tető kora megegyezik a ház korával, héjazatát betoncserép borítja, a tetőléceket cserélni kell. A belső falak mozgathatóak, a falazatra annak idején nádhalót rögzítettek, amit cementvakolattal vontak be. Szigetelés a házon nincs. A villanyvezetékeket cserélni kell, de a 32 ampert bevezették már. A fűtést gázkonvektorral vagy a vegyes tüzelésű kályhával oldhatjuk meg. Az épület ÉK-i és DNY-i fekvésű. A vizet fogyasztás alapján kell fizetni, ami jelenleg 450 ft/ 2 hónap. A gáz 30.000 ft/hó, amit átalánydíjban kell fizetni, illetve a villany 3500 ft/ 2 hó és szintén átalánydíjas.

KÖRNYÉK:
Tarján Tatabányától 9 kilométerre fekszik északkeleti irányban, a Táttól a megyeszékhelyig vezető 1119-es út mentén, a Gerecse dombjai között. Érinti a települést a Szomortól Gyermelyen át idáig vezető 1123-as és az innen Tatáig húzódó 1128-as út is. Külterületi településrésze a mintegy 4 kilométerre délre található Tornyópuszta. A környéket a csend, a nyugalom és a békesség jellemzi, de ezek mellett minden megtalálható, ami a hétköznapi élethez kell: élelmiszerbolt, dohánybolt, benzinkút, bank, vendéglő, iskola és óvoda is.

KÖZLEKEDÉS, PARKOLÁS:
Parkolni lehet a ház előtt is vagy akár a telken belül is. Igény esetén garázs is kialakítható.

AJÁNLOM:
A ház kiváló lehetőség olyan családoknak, akik építkezésben, felújításban gondolkodnak, de jó lehetőség lehet befektetőknek is. Ha szeretne kiszabadulni a városi körforgásból, de mégsem akar végleg elszakadni tőle, akkor a legjobb választás ez a csendes, biztonságos környék, ahol magába szippantja a friss levegőt és hallgatja a madarak csicsergését.

AZ ÁR IRÁNYÁR, A TULAJDONOS MINDEN AJÁNLATOT MEGHALLGAT!

Ha FELÚJÍTANDÓ ingatlant keres, ne is keresse tovább, megtalálta.

AMENNYIBEN LÁT BENNE FANTÁZIÁT, HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN ÉS NÉZZE MEG ÉS TEGYEN EGY AJÁNLATOT!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel