Üröm, Pest megye

Eladó ikerház
Új építésű
Üröm, Pest megye
Alapterület
142 m²
Telekterület
400 m²
Szobák
4
Közvetítői azonosító: COM T/07-05
Azonosító: 32330142
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Florek Zoltán
Referens összes hirdetése
Óbudai és ÓbudánTúl Ingatlaniroda - Óbuda, Pilisborosjenő, Üröm
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó ikerház

Ingatlan állapota
új építésű
Építés éve
2021
Komfort
duplakomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
nincs megadva
Fűtés
hőszivattyú
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
panorámás
Tetőtér
beépített
Pince
nincs
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Ürömön, a Völgyliget lakóparkban, annak is a Pilisborosjenő felé eső részén épült, csodálatos természeti környezetben egy 4 szobás nappalis, duplakomfortos családi ikerház. A völgyliget lakópark az Ürömöt Pilisborosjenővel összekötő Budai út déli oldalán található. Az épülő családi ikerház ennek a lakóparknak is a legfelső zsákutcájában, utolsó házként található, ezért gyakorlatilag az utca is, és a ház előtti utcarész is forgalommentes. Ahogy az a panoráma fotón is látszik a környék már 90% ban beépült, és bár a ház előtt még van egy üres telek, oda nem tudnak olyan épületet építeni, ami a képen látható panorámát érdemben befolyásolhatná. A házat építő kivitelező csapat már sok házat építet a környéken, kiváló referenciákkal rendelkeznek. Az épületet magas műszaki tartalommal, a részletekre odafigyeléssel, és magas szakmai elvárásokkal építik. Az épületet egy hőszivattyú fogja fűteni, és hűteni is. A fűtés az épület minden helyiségében padlófűtés, a hűtés az épület minden helyiségében mennyezet hűtés. A mennyezet hűtés csövei a földszint födémjébe a beton födémbe lettek integrálva, míg a tetőtérben sugárzó tükör alapra szerelt gipszkartonos hűtés lett kiépítve. Az épületen lévő külső nyílászárók mindegyike táv-vezérelhető elektromos redőnyös, és szúnyoghálós. Az épületben szellőztető rendszert is kiépített a kivitelező, de a hőcserélős szellőztető készüléket csak igény esetén építi be. A központi porszívós rendszeri hasonlómódon elő van készítve. Természetesen előkábelezett riasztó rendszer is készült az kivitelezés során. Az épület mögött fedett kocsi beálló épül, és itt kerül elhelyezésre a hőszivattyú kültéri egysége is. Ahogy a fotókon is látszik, az épület a befejezéséhez közeledik, a boldog tulajdonosnak már csak a csempét, burkolatokat, és a belső nyílászárókat kell kiválasztania. Az épület átadása előtt a kivitelező természetesen a kertet is előkészíti, ott már csak a fűnek kell majd nőni. A közterületek aszfaltozása hamarosan megkezdődik.
Amennyiben kérdése van forduljon hozzám bizalommal, a környéket, a kivitelezőt, és az épületet is jól ismerem.

Üdvözlettel

Florek Zoltán
épület gépész mérnök
Ingatlanközvetítő

Fekvés: dél
Építés éve: 2021
Lakás állaga: újszerű
Ház állaga: új építésű

Ügyintéző: Florek Zoltán
Azonosító: T/07-05

Irodáink 2001 óta foglakoznak ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.

PILISBOROSJENŐI IRODÁNK a falu központjában Templom utca Fő utca sarkán, Templom utca 2 szám alatt, 250 éves kőépületben található.
Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK PILISBOROJENŐI ingatlanok közvetítésére szakosodott,
"pilisborosjenoi" néven talál ránk a világhálón.
Ez az iroda foglalkozik még ÜRÖMI ingatlanok közvetítésével, ezeket az ingatlanokat külön weblapon "uromi" néven találhatja meg.

Weboldalaink a teljes helyi ingatlan kínálatunkat tartalmazza, valamint megjelenítjük a kerületben KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.
Ingatlanonként több fotót is talál. Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.

Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRODÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.(Vihar utca sarkán) található fa épületben.
Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.
Budakalász, Pomáz, Szentendre területén 2 helyben lakó kollégánk dolgozik, ajánlataik a "budakalaszi" weboldalon tekinthetők meg.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Florek Zoltán
Referens összes hirdetése
Óbudai és ÓbudánTúl Ingatlaniroda - Óbuda, Pilisborosjenő, Üröm
Iroda összes hirdetése