Hódmezővásárhely, Ipari park

Kiadó telephely
Hódmezővásárhely, Ipari park
Ár havonta
15,9 ezer €
Alapterület
5300 m²
Telekterület
1000 m²
Közvetítői azonosító: COM 6709
Azonosító: 32324826
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó telephely

Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
12 hónap

Leírás

Hódmezővásárhely ipari övezetében hosszú távra bérbeadók jó állapotú, azonnal költözhető, 4,5-6 méter belmagasságú ipari csarnokok 1740 m2 alapterülettől 5300 m2-ig, összközműves telephelyen.
Az épületek acél vázszerkezettel, szendvicspanel külső falazattal, nagy teherbírású, simított beton padozattal épültek és a külső kapukon túl belső átjárhatósággal is rendelkeznek, az előírás szerinti tűz gátló kapuk jóvoltából.
A rakodásra süllyesztett kamiondokkolók kerültek kiépítésre, melyeken elektromos működtetésű, fémszerkezetű ipari kapuk vannak felszerelve, továbbá tetőbevilágítókkal és tetőszellőzőkkel, vagyonvédelmi rendszerrel, Ipari árammal, tűzcsapokkal és személyi bejáratokkal el vannak látva.
Az ingatlan alkalmas lehet elsősorban logisztikai és raktározási tevékenységre, mivel szerkezetéből adódóan fagymentes, de hőlégbefúvókkal részben vagy teljes alapterületen is fűthetővé tehető.
A telephelyen belül, igény estén a csarnokok mellé bérelhető irodaterület is 300 m2-től akár 1000 m2-ig.

Parkolni a telephely zárt udvarán lehetséges.
Megközelíteni mind gépjárművel, mind tömegközlekedési eszközökkel könnyedén lehetséges, mivel a bejáratától 50 méterre elérhető buszmegálló.
Az M43-as autópálya felhajtó 20 km-re található, ahonnan elérhető Nyugat-Európa, Románia és az M5-ös autópálya kapcsolat miatt Szerbia is.
A telephelyen belül lehetőség van még további ipari csarnokok valamint szabad terület bérlésére.
Bérleti díj: 3,- Eur/m2/hó + Áfa + rezsi.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel