Hódmezővásárhely, Csongrád-Csanád megye

Eladó telephely
Hódmezővásárhely, Csongrád-Csanád megye
Alapterület
1800 m²
Telekterület
5600 m²
Közvetítői azonosító: COM 6704
Azonosító: 32310320
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó telephely

Leírás

Hódmezővásárhely ipari övezetében eladó egy 1800 m2-es, jó állapotú, frissen átépített, 9 méter belmagasságú, élelmiszer tárolásra és előállításra is alkalmas csarnoképület 5600 m2-es, összközműves telken.
A közelmúltban történt átalakítás kapcsán beépítésre került 585 m2 alapterületen, hűtőházi panelekből, 5 méter belmagasságú gyártó tér, amelyben minden olyan élelmiszeripari tevékenység végezhető, amely megköveteli a HACCP rendszer használatát.
A hűtőházi paneleken belül a levegő a beépített gépészet segítségével 12 fokig hűthető egy programozható berendezéssel (2000 m3/h légcsere lehetséges). A padozatába rozsdamentes acélból készült lefolyó rendszer került beépítésre arra az esetre, ha gyakori lenne a tisztítás vízzel vagy vízben oldott tisztítószerekkel.
Kialakítottak benne férfi-női szociális részeket, fehér-fekete öltözőket, tusolókkal, az előírásoknak megfelelően.
A csarnok másik része 1200 m2 nagyságú raktárterület, ipari padlóval és nagyméretű ipari kapukkal ellátva, melybe akár kamionnal is be lehet állni. Ezen rész további bővítési lehetőségként is szolgál a gyártórészt illetően, továbbá a csarnok galériaszintjén 180 m2 alapterületen irodák és hozzá tartozó szociális részek találhatók.
Eladók az épülettel együtt az árumozgatást segítő targoncák: egy 2,5 tonna teherbírású elektromos targonca, egy új állapotú elektromos kézi mozgatású targonca és egy újszerű állapotú Mercedes Sprinter gépjármű (12.000 km), értékük összesen 12mFt.
Az épületben látható gyártó berendezések külön kerülnek eladásra.
A közműveket tekintve rendelkezik víz, gáz, villany és csatorna bekötéssel, valamint 3*175 A ipari áramkapacitással.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel