Szigetvár, Görösgali út 46.

Eladó családi ház
Szigetvár, Görösgali út 46.
Alapterület
122 m²
Telekterület
867 m²
Szobák
4
Azonosító: 32295369
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1950 és 1980 között
Komfort
duplakomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
gáz (cirko), vegyes tüzelésű kazán
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
utcai
Tetőtér
beépített
Pince
nincs
Parkolás
önálló garázs

Leírás

Szigetvár Ny-i részén, kellemes környezetű, családi házas övezetben, 122 m2-es, 3 szoba + nappalis, két fürdőszobás, duplakomfortos, hőszigetelt lakóház aknás garázzsal, kerti filagóriával, parkos, gyümölcsfákkal beültetett, 552 m2-es telken eladó. Az otthon melegét földgáz- és fatüzelésű központi fűtés, a konyhában plusz lehetőségként elektromos hőtárolós kályha biztosítja. A nagy alapterületű, fedett, körbeüvegezett teraszról nagyszerű kilátás nyílik a szépen karbantartott, rendezett udvarra.
Az 1970-es években épített lakóházat folyamatosan korszerűsítették, 2016-ban új tetőfedés, külső hőszigetelés, homlokzati színezés készült, korszerű, fa nyílászárókat építettek be. A telken található egy 35 m2-es, minden közművel ellátott épület, melyben akár külön lakrész is kialakítható. Fatároló, kazánház és egyéb tároló helyiségek is az ingatlan részét képezik. Ajánljuk az ingatlant a tágas, nagy lakóteret kedvelőknek, vagy akár generációk együttlakásához is.

Szigetvár dél-dunántúli település, Baranya nyugati szélén helyezkedik el, a Zselici dombság déli oldalán, Pécstől és Kaposvártól 30-35 km-re. Közúti távolsága Barcstól és a horvát államhatártól 31 km. Népessége 11 ezer fő. A város a térség foglalkoztatási, közlekedési, oktatási, közművelődési, egészségügyi, idegenforgalmi és kulturális központja. Fontos közlekedési csomópont.
Legnagyobb vonzereje - történelmi múltja és épített kulturális öröksége mellett - a történelmi Zrínyi vára és a mellette 2007-ben megépült, napjainkban már mind nagyobb népszerűségnek örvendő gyógyfürdője. A kiváló minőségű 62 fokos gyógyvíz, nátrium-kloridos alkáli-hidrogén-karbonátos magas fluorid tartalmú víz, mely főleg a mozgásszervi illetve reumatikus panaszok enyhítésére használható. Fluorid tartalma a csontritkulás lassítását segíti elő idős korban.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel