Letenye, Zala megye

Eladó családi ház
Letenye, Zala megye
Alapterület
247 m²
Telekterület
2075 m²
Szobák
6 + 1 fél
Közvetítői azonosító: COM HZ507599
Azonosító: 32286673
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1950 és 1980 között
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
egyéb
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Tudta-e, hogy hazánkban Letenye az egyetlen olyan városi méretű település, ahol FALUSI CSOKKAL teremthet a családnak otthont?Mivel a vásárlást a FALUSI CSOK lehetősége könnyíti, szinte ajándék ez a lehetőség.

Nagycsaládosoknak, vagy összeköltözőknek /akár három generációnak is/ kiváló lakhatási és akár megélhetési forrás ez a felújítható, újra-formálható, nagy és kényelmes családi ház.A környékbeliek még emlékeznek rá, hogy az épület utcafrontján valaha kereskedés, vendéglátás is működött.Vállalkozó szellemű családnak ez a hagyomány akár egy új minibolt, vagy presszó beindítását is jelentheti.A forgalom, a vendégkör garantált.A falusi és a városi életforma minden előnye egyesül ebben a nagy és kényelmes ingatlanban.A főépület emeletes, 2 X 100 m2 alapterülettel, 5 szobával büszkélkedik. A különbejáratú, egész évben lakható úgynevezett nyári lakrész /46 m2/ másfél szobával, fürdővel, mellékhelyiséggel, 1 konyhával növeli a hasznos lakóteret.Nem csupán városias vendéglátásban, üzletben gondolkodhat az új tulajdonos, hanem gazdálkodásban, önellátásban is.A takarékos háztartás valamennyi feltételét megtalálják itt!A ház alá 50 m2-es pincét építettek.Az udvarban 52 m2-es műhely és akár kisteherautó, vagy mikrobusz kényelmes beállására alkalmas szerelőaknás!nagy garázs látható.A jól kihasználható műhelyben 3 X 25 Amperes, 380 voltos ipari áram, valamint külön boyler is van.Barkácsműhelynek, vagy ipari műhelynek is kialakítható.A konyhakert és a kis családi gazdaság közel 1500 m2-en művelhető.

Biztos megélhetés és szép otthon várja, melyhez irodánkban a CSOK, FALUSI CSOK, Felújítási hitelek teljes körű lebonyolítását is vállaljuk. Ki sem kell lépnie irodánkból, mindent egy helyen intézünk. Ön csak tervezgessen bátran, a többit bízza ránk!

Referencia szám: HZ507599
Lépj kapcsolatba a hirdetővel