Szatymaz, Csongrád-Csanád megye Eladó vegyes (lakó- és kereskedelmi) terület
Telekterület 38588 m2
Közvetítői azonosító: COM 6700 Azonosító: 32285588
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 925
Eladó vegyes (lakó- és kereskedelmi) terület
Kilátás panorámás
Villany van
Víz utcában
Gáz van
Csatorna utcában
Kilátás panorámás
Villany van
Víz utcában
Gáz van
Csatorna utcában
Leírás

Szatymaz külterületén, de rendkívül frekventált helyen, az 5-ös számú főút és a Szatymazt Sándorfalvával összekötő út kereszteződésében kínálom eladásra ezt az összesen 38.588 m2 alapterületű több célra is alkalmas, kiváló adottságokkal rendelkező fejlesztési területet!
A korábban kemping, majd magán szálláshely számára hasznosított, közművesített, belső saját (20 tonna teherbírású) úthálózattal is rendelkező, ligetes, fás, rendezett terület hasznosítására korábban már számtalan koncepció és elképzelés született. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően alkalmas lehet akár lakópark, idősek otthona, kis térségi piac, vagy bármilyen kereskedelmi illetve szolgáltató célra!
Közvetlen szomszédságában található egy 200 éves fogadó épülete, mely jelenleg is működik, mind a'la carte mind pedig menüs rendszerben, valamint közvetlen szomszédja egy magán benzinkút is.
Főút melletti tájolása ellenére a sok fának és ligetes kialakításának köszönhetően csendes terület. Szatymaz belterületének határától mindössze 1 km, Sándorfalva határától pedig 2,5 km távolságra található.
Tömegközlekedési eszközök közül több távolsági autóbusz vonal megállója is közvetlenül a terület mellett található, így megközelíthetősége ilyen szempontból is kitűnő!
Hirdetésünk fotó mellékletei közt látható egy korábbi lakóparki koncepció látványterve is. Akár ez a terv is megvalósítható, de a lehetőségeknek valóban csak a képzelet szabhat itt határt!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Szatymaz, Csongrád-Csanád megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 925
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch