Herend, Petőfi Sándor utca

Eladó családi ház
Videó elérhető
Herend, Petőfi Sándor utca
Hitelre van szükséged? Kalkulálj!
247 millió Ft700 ezer €
Alapterület
292 m²
Telekterület
850000 m²
Szobák
5 + 1 fél
Közvetítői azonosító: COM Ad 425
Azonosító: 32281237
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1950 előtt
Komfort
duplakomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
megújuló energia, egyéb
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
igen
Fürdő és WC
egy helyiségben
Kilátás
kertre néz
Tetőtér
beépített
Pince
van
Parkolás
udvari beálló

Leírás

A LEGNAGYOBB KINCS A VÍZ ÉS A TERMŐFÖLD! IGAZI VÍZI BIRODALOM ELADÓ HERENDEN!

Nézze meg bemutató videónkat is!


A fantasztikus környezetben elhelyezkedő régi vízimalom teljes felújítására, átépítésére 2009-ben került sor. A 8,5 hektáros birtokot két oldalról a Séd patak keríti, mely állandó vízellátás biztosít a területnek.
A lakóház két, vagy akár három generáció együttélésére is alkalmas, mivel terei teljesen szeparálhatóak. Így a földszinten kettő, a padlástér még be nem épített terében további lakrész alakítható ki, kis beruházással. A házban jelenleg is 3 külön WC és 3 fürdőszoba található.

A tulajdonosok által használt lakrész belső két szintes. Kényelmes konyha, hatalmas nappali, előszoba, kamra, mosókonyha, az emeleten pedig 2,5 szoba, fürdőszoba pihenő található.

A ház teljesen önellátó, saját áramtermelése, saját ivóvize van. Augusztusban lesz rákötve az EON rendszerére, de a napelemek megmaradnak sőt kapacitásnövelés is lesz.

A házat körülvevő terület 4,7 ha egy helyrajzi számon van,ebből 2,5 ha övezeti módosítása megtörtént. A különleges sport, szabadidős tevékenység kialakítását támogatja és teszi lehetővé, ezeket a tevékenységeket kiszolgáló épületek elhelyezését engedélyezi a terület 10%-os beépíthetőségének meghatározása mellett.Így alkalmas rendezvényszervezésre, turizmusra, lovas centrumnak stb.

A ház közvetlen környezetében levő telekrész közel 1 ha, szépen beállt, gondozott kerttel, fákkal kerti tavakkal. Ezek most kerültek teljes megújításra.

A 4,7 ha -os területen van még egy 270 m2 alapterületű faszerkezetes istálló, ami szintén alakítható igény szerint. Ezen kívül további szántó területek és patakparti erdő van még ehhez a területhez kapcsolódóan.

Az ingatlan minden szempontból kényelmes lakhatást biztosít azoknak, akik szívesen élnének a FÖLDI PARADICSOMBAN! (Herend központi infrastruktúrája 2,5 km), és azoknak is tökéletes, akik egy jól prosperáló vállalkozás helyszínét keresik.

Irodai referencia szám: Ad 425

További információkért forduljon hozzám bizalommal és kérem hivatkozzon irodai referencia számunkra!