Somogyudvarhely, Somogy megye

Eladó családi ház
Somogyudvarhely, Somogy megye
Alapterület
87 m²
Telekterület
1231 m²
Szobák
3
Közvetítői azonosító: COM HZ522274
Azonosító: 32271380
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1950 és 1980 között
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
nincs megadva
Fűtés
gáz (konvektor)
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Vidám vidéki élet, egy romantikus kis falusi házban!
Ha ez a vágya, Somogyudvarhely szívében Önre és családjára vár egy belülről teljesen felújított 3 szobás, 87 m2-es családi ház.Az ingatlanhoz bármely fiatal família könnyedén hozzájuthat, hiszen CSOK, falusi CSOK, támogatott hitelek a településen rendelkezésre állnak.

A teljes felújítás megkíméli az új tulajdonosokat a nehéz és költséges munkálatoktól. Miért? Mert 2014-ben az épület teljesen új komfortot nyert, kicserélték a tetőt és a kéményeket, a szobákban új szalagparketta várja a beköltözőket.A fürdő elegáns, minőségi hidegburkolatot kapott.A többi helyiség új hidegburkolata is barátságos, szeretnivaló.A villany és vízvezetékek kicserélve.A szobákban új kályhák gondoskodnak az otthon melegéről, a konyha és az egyik szoba hőmérsékletét még külön egy-egy gáz konvektor is fokozza.Fázós téli estéken még a legkisebb gyermekek számára is tökéletes a komfort.
Az épület egy része alá pincét építettek, mely kiválóan alkalmas tárolásra, de akár borpincének is megfelelő, nem is szólva többszörös szigetelő funkciójáról.Ha a család gazdálkodásban, konyhakertben „önellátásban” gondolkodik, abba is bátran belevághat.Az udvarban felépített számos melléképület, garázs, istállók és egy pajta megalapozhat akár egy kisebb állattartó gazdálkodást is.Friss tej, tojás, vetemények és gyümölcs így bármikor a saját gazdaságból kerülhet az asztalra.
A bútorzatot az előző tulajdonosok szeretettel adják, a házzal együtt az is értékesítésre kerül.

Néhány szó a környékről:Somogyudvarhely Belső-Somogyban a Dráva völgyében, a Horvát határtól mindössze egy ugrásra fekszik.Bár a település igen csendes, nyugalmas és családias, a főbb közintézmények, vagyis a postahivatal, óvoda és iskola természetesen működik és akár többféle bolt kínálatából is válogathatnak az itt lakók.A tömegközlekedés jó, a falun halad keresztül a Pécs-Gyékényes vasútvonal, a buszjáratok kiszolgálják az autó nélkül közlekedni kívánók igényeit is.A horgászat szerelmeseinek a falu határában található bányatavak nyújtanak feledhetetlen szórakozást.

CSOK, Falusi CSOK, Babaváró?Abban is segítünk!Önnek ki sem kell lépnie irodánkból, mindent egy helyen intézünk.Ön csak tervezgessen bátran, a többit bízza ránk!

Referencia szám: HZ522274
Lépj kapcsolatba a hirdetővel