X. kerület, Téglagyárdűlő Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 800 m2
Telekterület 842 m2
Azonosító: 32252143
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 511
Eladó egyéb ipari ingatlan
Energiatanúsítvány nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Többcélú hasznosításra alkalmas, kifejezetten jó állapotú ingatlanunk ELADÓ a X. kerületben.

Az épület a téglagyárdűlő és felsőrákos városrészek határa mentén helyezkedik el. Közlekedés szempontjából a legkülönfélébb járművekkel is könnyedén megközelíthető.

Földszintje 1964-ben épült, amely 2006-ban felújításon esett át és további egy szint került ráépítésre. A vonatkozó dokumentáció rendelkezésre áll.

A felépítmény alapterülete 400 nm (x2szint, tehát összesen 800nm), falazata tégla, fűtését elektromos és gáz kazán biztosítja. Rezsiköltsége átlagosan 225.000, Ft volt, amikor fittnesteremként üzemelt. Nyílászárói korszerű műanyagok. Telken belül 8-10 gépjármű parkolása biztosítható, de a parkolás az utcán is könnyedén megoldható, ingyenes. Az épület jól szigetelt, 10 cm homlokzati szigetelést kapott, és szendvicspanelből van a tető. Méretéhez képest kifejezetten alacsony a rezsiköltsége.

Tehermentes, rövid határidőn belül birtokba vehető. Az ingatlan értékesítés áfa alól mentes.

Több, mint 20 helységből álló elrendezése, és könnyed alakíthatósága miatt valóban többcélú üzleti hasznosítást tesz lehetővé.

Elsősorban eladni kívánjuk, de értékegyeztetéssel történő csere vagy beszámítás megoldható az alábbi területekről: Budapest, Pest megye, Balaton-part.

Tovább olvasom expand_more
Térkép X. kerület, Téglagyárdűlő
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 331,25 ezer Ft/m²
X. kerület 333,33 ezer Ft/m²
Téglagyárdűlő 474,68 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 511
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch