Nyíregyháza, Majális utca 29.

Eladó szálloda, hotel, panzió
Nyíregyháza, Majális utca 29.
Alapterület
1800 m²
Azonosító: 32234102
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

Szabolcs-Szatmár Bereg megye székhelyén, Nyíregyháza üdülőkörzetében, Sóstógyógyfürdőn, gyógyászati tevékenység végzésére is alkalmassá tehető,  önálló vellness résszel, konferencia- és rendezvényteremmel, saját konyhával és étteremmel, 12 fürdőszobás szállodai szobával és 5 appartmannal és az alkalmazottak elhelyezését is kiemelkedő körülmények közötti biztosítását nyújtó 100 m2-es önálló családi házat is magában foglaló vendéglátó komplexum ELADÓ!

A 3800 m2 területen elhelyezkedő összesen mintegy 1900 m2 hasznos alapterületű több felépítményből álló épületegyüttes a tevékenység végzéséhez szükséges teljes felszereléssel és engedélyekkel, akár a tevékenység folyamatos folytatásával is átvehető.

Már megtekintés előtt kérjen minden részletre kiterjedő tájékoztatást!

Telefonon és e-mailben is felteheti kérdéseit.

Amennyiben bármilyen az ingatlannal kapcsolatos további információra, vagy dokumentációr és dokumentumra van szüksége vegye fel velem a kapcsolatot.

Az ingatlan előre egyeztetett időpontban bármikor megtekinthető és szerződéskötést követően akár azonnal birtokba vehető.

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!
• ha ÖNNEK FONTOS, hogy csak ellenőrzött, problémamentes ingatlant vásároljon, vagy béreljen
• ha ÖNNEK FONTOS, hogy szakember segítse a megfelelő ingatlan felkutatásában,
• ha ÖNNEK FONTOS, hogy adózási-, illetékfizetési-, és jogi kérdésekben is korrekt tájékoztatást kapjon.
úgy keressen és készséggel állok rendelkezésére.

KOMPASZ INGATLAN TANÁCSADÓ IRODA
A MEGBÍZHATÓ IRÁNYTŰ AZ INGATLANPIACON
                   Monory Gyula
                  ingatlanszakértő

Kedves Érdeklődő! A hirdetés kizárólag tájékoztatásul szolgál, nem teljeskörű és nem minősül a Polgári Törvénykönyv szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség.  Az ajánlat egyéb részleteiről telefonon, e-mailben és személyes találkozás alkalmával kaphat bővebb minden részletre kiterjedő tájékoztatást.
e-mailben történő érdeklődését bizalmasan kezelem, a nevet, és telefonszámot tartalmazó  megkeresésre minden esetben érdemi választ küldök.
Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával, és/vagy a hirdetésben megadott e-mail címre küldött érdeklődésével önkéntes hozzájárulását adja személyes adatai – így különösen neve, telefonszáma és e-mail címe – vonatkozó jogszabályoknak és törvényes előírásoknak megfelelő hirdető általi nyilvántartásához és kezeléséhez.