III. kerület, Ürömhegy

Eladó lakóövezeti telek
III. kerület, Ürömhegy
Telekterület
1253 m²
Közvetítői azonosító: COM T/05-302
Azonosító: 32230730
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Péceli Edit
Referens összes hirdetése
ÓbudaLux Ingatlaniroda- Óbudai Hegyvidék Ingatlanirodája
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
nincs megadva
Szintterületi mutató
0.4
Bruttó szintterület
501.2
Villany
van
Víz
van
Gáz
van
Csatorna
van

Leírás

ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK Aranyhegy tetején, déli fekvéssel!

A telek 1253 nm nagyságú, nyélen közelíthető meg. Építhető rá családi ház, ikerház, de akár 3 lakás is egy épületben, vagy sorház jelleggel. A beépíthető alapterület 15%, vagy 20%, homlokzatmagasság függvényében. A föld alatt is lehet még 25%-ot beépíteni, így akár mélygarázst is építhet. A telek privát, sík és gyönyörű. Madárcsicsergés és napsütés jellemzi, bárki vesz itt majd házat, szeretni fogja. Cstaorna, víz, villany és gáz a nyél elején, az utcafronton elérhető. Új parcellázású terület, ahol a közvetlen környezetben csak újépítésű házak lesznek.

A környék folyamatosan fejlődik, egy új "Rózsadomb" épül. Pár perc gyaloglással mind az elővárosi vonatok, mind pedig buszjárat is elérhető akár Csillaghegy, akár Óbuda Fő tér irányába. Iskolák és óvodák is vannak a környéken, valamint számos bevásárlási lehetőség, mint TESCO, ALDI, LIDL, és az Eurocenter. Aki szabadidős tevékenységet keres, tud lovagolni a hegyen lévő lovardába, de választhatja a Csillaghegyi Wellness-fürdőt, vagy akár kirándulhat is a környékbeli erdőkben. A Mészkő Park autóval 5 percre található, ahol játszótér, felnőtt kültéri fitnesz, kosárlabda-, röplabdapálya, asztalitenisz és kutyasétáltató került megépítésre.

Jöjjön, nézze meg a házat, érezze a helyszínen is, hogy ez lehet az otthona! Hétvégén is várom hívását, irodánk több, mint 15 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével a környéken! Péceli Edit, okleveles ingatlanközvetítő


Fekvés: D
Építési övezet: Lke-1/SZ-IK
Beépíthető alapterület: 250 nm
Homlokzat magasság: 7.0000 m
Bruttó szint terület: 501 nm
Föld alatti beépíthetőség: 313 nm
Telekre építhető lakásszám: 3
Zöldövezeti, madárcsicsergős
Tömegközlekedés elérhető távolságban van

Ügyintéző: Péceli Edit
Azonosító: T/05-302

Irodáink 2001 óta foglakoznak ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.

Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK ARANYHEGY-ÜRÖMHEGY ingatlanközvetítésére szakosodott,
ARANYHEGYI INGATLANIRODA néven talál ránk a világhálón.
Weboldalunk a teljes ARANYHEGYI-ÜRÖMHEGYI kínálatunkat tartalmazza,valamint megjelenítjük a területen KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.

Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.

Kiemelt működési területünk még ÓBUDA és vonzáskörzete, melyet ÓBUDAI INGATLANIRODA néven talál meg az interneten.
Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRÁDÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.-(Vihar utca sarkán) található fa épületben.

Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.
RÓZSADOMBI IRODÁNK Rózsadomb lábánál Lövőház 34. szám alatt (Ezredes utca sarkon) található.

Üröm, Pilisborosjenő, Szentendre területén 3 helyben lakó kollégánk dolgozik, itt ÓBUDÁNTÚL INGATLANIRODA névvel 2097 Pilisborosjenő Templom utca 2. szám (Fő utca sarok) alatt van.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Péceli Edit
Referens összes hirdetése
ÓbudaLux Ingatlaniroda- Óbudai Hegyvidék Ingatlanirodája
Iroda összes hirdetése