V. kerület, Sas utca

Kiadó lakásban iroda
V. kerület, Sas utca
Ár havonta
1,5 milliárd Ft
Alapterület
193 m²
Minimum bérelhető
193 m²
Szobák
4
Azonosító: 32226731
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó lakásban iroda

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
2
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Bútorozott
nincs megadva
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
nincs megadva
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
193 m²
Parkolóhelyek száma
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

V. kerületben kiadó egy II. emeleti, 193 m2-es iroda, a Sas utca és a József Attila utca sarkán. A képeken látható nagy L alakú egybenyitott nagy téren kívül, még három kisebb iroda található, valamint a vizes blokk kézmosóval és két WC-vel. A nagy területű iroda ablakai a belső udvarra néznek, a három kisebb iroda a Sas utcára, ahová az egyik kisebb irodából nyílik egy erkély is. A konyha a vizes blokk mellett került kialakításra. A nagy egybefüggő tér igény esetén szabadon alakítható könnyűszerkezetes, mozgatható falakkal. Ahogy az az alaprajzon is látszik, csak a falakat a felújítás során elbontották. A lakás bejáratával szemben egy hasonló méretű ügyvédi iroda található. Az emeleten van egy lakó, valamint a tulajdonosnak egy kb. 58 m2-es, 3 szobás lakása. Szükség esetén az is bérelhető, megbeszélés kérdése.

Klasszikus belvárosi környezet. Minden pár percre megtalálható. Tömegközlekedés szempontjából minden van. Erzsébet tér és Deák tér szomszédságában, pár perc sétára a Bazilika.
A lakásként nyilvántartott iroda most esett át teljes felújításon. A fűtés elektromos, cirkó. Gáz nincs a lakásban. A belső udvar felújításáról közgyűlési határozat van, ideje még nem ismert, de meglesz. Az iroda üres, azonnal költözhető.