Gyöngyös, Mátrafüred

Eladó családi ház
Gyöngyös, Mátrafüred
Alapterület
151 m²
Telekterület
848 m²
Szobák
4
Közvetítői azonosító: COM 15512 HM
Azonosító: 32206035
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
befejezetlen
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
padlófűtés, megújuló energia
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
panorámás
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Gyöngyösön a Napkelte utcában panorámás kilátással 848m2-es összközműves telken eladó egy br. 177,23m2 alapterületű, nettó 40,8m2 pinceszinten lévő garázzsal, nettó 110,13m2-es lakótérrel + 39,1m2-es terasszal rendelkező cseréptetős családi ház.

Az ingatlan homlokzati falai Leiertherm 30 N+F falazóanyaggal épülnek, a válaszfalak Leiertherm 10 N+F téglákból készülnek.

A homlokzati szigetelés 10 cm vastagságú Austrotherm GRAFIT típusúak lesznek. A padlószerkezetnél 12 cm vastagságú Austrotherm ATN-100 lépésálló polisztirol hab hőszigetelés készül. A padlástérben 22 cm vastag lépésálló Knauf típusú kőzetgyapot paplan réteg készül
hőszigetelő rétegként.

A nyílászárók Fenstherm gyártmányú, 6 légkamrás, műanyag szerkezetű ablakok és bejárati ajtók készülnek, a terveken jelölt méretekkel, fehér, vagy szürke színben.

A fűtést és a meleg víz ellátását kondenzációs gázkazán fogja biztosítani. Az épületben készül egy, acélszerkezetű kémény a kondenzációs gázkazán égéstermékeinek kivezetéséhez és egy egykürtős kémény a kandallós egyedi fűtéshez, illetve a tartalékfűtés biztosításához.

A kandalló biztosítja az épület megújuló energiával való ellátását, több mint 25%-ban.


Az utcai kapu és a garázsajtók elektromosan mozgathatóak lesznek, az utcafronti kerítés zsalukő alappal, zsalukő oszlopokkal és fa lécezéssel készül.

A hideg és meleg burkolatok választhatóak és az ár részét képezik (hidegburkolat: 7000 ft/m2 ig, meleg burkolatok: 5000 ft/m2-ig)


A teljes tervdokumentációt érdeklődő ügyfeleinknek szívesen bemutatjuk.
Ha hirdetésem fel keltette érdeklődését kérem hívjon bizalommal akár hétvégén is.