Szeged, Csap utca

Eladó ikerház
Szeged, Csap utca
Alapterület
102 m²
Telekterület
225 m²
Szobák
4
Közvetítői azonosító: COM 6683
Azonosító: 32203380
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó ikerház

Ingatlan állapota
közepes állapotú
Építés éve
1981 és 2000 között
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
gáz (cirko)
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
egy helyiségben
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
beépíthető
Pince
nincs
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

Szegeden, Petőfitelep központjában kínálom eladásra ezt a 2 szintes, 102 m2 hasznos alapterületű, jelenlegi elosztása szerint nappali + 3 hálószobás, 2 fürdőszobás + gardróbos, rendkívül jó elrendezésű ikerház részt!
Az épület sarki tájolásának és így 2 utcafrontjának köszönhetően mindkét ikerház rész teljesen különállóan megközelíthető! Az általam kínált épülethez az összesen 455 m2-es telek fele tartozik. Külön udvarrésszel, saját, fűthető garázzsal és tároló-műhellyel. A főépület és így a lakótár jó műszaki, de felújítandó esztétikai állapotú, a 25,5 m2-es melléképület pedig közepes műszaki állapotú. A ház hasznos alapterületébe nem számítottuk bele a bejáratnál található kb 8 m2 alapterületű fedett teraszt, mely akár előtérként is funkcionálhat. A földszinten egyébként egy fürdőn és a konyhán kívül egy közel 19 m2-es szoba, plusz hozzá kapcsolódóan egy korábbi garázsból kialakítva egy 13 m2-es további helyiség kapott helyet. Ez utóbbi helyiségek korábban az utcáról megközelíthetően üzlethelyiségként is szolgáltak, de már egy jó ideje egybe nyitva, nappali + étkező funkciót láttak el. Ilyen formán a majdani tulajdonosa akár üzleti célra, akár egybe nyitva lakótérként is használhatja a földszinti rész ezen felét! A ház emeleti részén egy közlekedőből külön-külön nyílóan 3 db hálószoba, egy fürdő-wc és egy gardrób kapott helyet. Fontos megjegyezni, hogy a lépcső innen még tovább folytatódik, ugyanis a ház tetőtere beépítésre volt szánva, az még potenciális bővítési lehetőség. Akár hobbi szobának, akár további lakó szobáknak a kialakítására tökéletes és tágas teret nyújt. Még a templom felé néző panorámával egy ablak is elhelyezésre került rajta!
Ha tehát nem ijed meg egy kis felújítástól, netán olyan házat keres amit teljesen a saját ízlésére szabhat, de fontos, hogy minden közel legyen, legyen önálló kertje, garázsa és netán még bővíthető is legyen, akkor megtalálta, nem kell tovább keresnie. Jöjjön el és nézze meg személyesen.