Bezárás

Balatonszepezd, Veszprém megye

Eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület 78 m²
Telekterület 425 m²
Szobák száma 2 + 1 fél
Ár 29,5 millió Ft
  • Térkép
Molnár Tamás
06 30 492 ···
Balaton Ma Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950-1980 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Kilátás udvari
Tetőtér beépített
Villany van
Víz van
Gáz nincs megadva
Csatorna van
Balatonszepezd csendes üdülőövezetében zöld környezetben eladó ez az ikerfél nyaraló (osztatlan közös tulajdon). Az épület kétszintes, alaprajzi vázlat (helyszíni felmérés alapján készült, tájékoztató jellegű) a képek között elérhető.

Az épület egy kb. 50-60 éves tégla és beton szerkezetes kétszintes nyaraló. Az alsó szint felújítás előtt áll. Itt az udvarról a főbejáraton belépve a közlekedőbe jutunk, ahonnan a konyha-étkező, a fürdőszoba, a WC, illetve egy hálószoba érhető el. Az emelet a déli és az északi oldalon is egy-egy teraszról közelíthető meg. Ezen a szinten egymásból nyíló helyiségeket találunk, 3 hálószobát és egy fürdő-WC-t.

Az ingatlan közműves: ivóvíz, elektromos áram és szennyvíz csatornaközmű tekintetében a település hálózatára csatlakoztatott, vezetékes gázközmű elérhető az utcán. Az épület fűtéssel nem rendelkezik, a melegvíz ellátást villanybojler biztosítja.

A hétvégi ház földszintje és a telken található melléképület, szerszámtároló felújítás előtt áll. Az emelet néhány évvel ezelőtt felújításon esett át, mely érintette a burkolatokat (padló, terasz), a fürdőszoba teljes felújítását, valamint festés-mázolást, gipszkartonozás is történt, illetve a tetőszerkezet cseréje is megvalósult.

Balaton 100m légvonalban, strand 400m.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 492 ···
Üzenetet küldök