Érd, Bükki utca

Eladó családi ház
Érd, Bükki utca
Alapterület
92 m²
Telekterület
784 m²
Szobák
4
Közvetítői azonosító: COM HZ639153
Azonosító: 32193777
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1981 és 2000 között
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
nincs megadva
Fűtés
gázkazán
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

LEHETŐSÉGEK tárháza ÉRDEN!
ÉRD Parkváros Dombosváros részén, 784 nm telken ELADÓ 2 ház, mely 3 önálló lakássá alakítható (már most is az, csak az emeleti lakáshoz jelenleg a földszintin keresztül lehet feljutni, tehát jelenleg együtt élő 2 generációs, teljesen külön lakás). A nagy ház 140 nm lakóterületű, melyhez tartozik egy 25 nm fedett, részben zárt terasz, egy 3 nm erkély, valamint egy 66 nm összterületű pince (garázs, műhely, gépészeti helység). A nagy házban jelenleg 2 önálló lakás található közös bejárattal, de könnyedén megoldható a felső szinten lévő lakás külön bejárata is, így a 2 lakás teljesen elválasztható.
A ház alsó szintje (80 nm+25 nm fedett terasz, a lakás belmagassága 3 méter) egy nagy nappaliból, egy nagy hálószobából, konyhából, fürdőszobából, tarolóból (spejz), egy nagy előtérből, valamint előszobából áll, amihez csatlakozik a 25 nm-es fedett terasz. Jelenlegi elrendezése könnyedén módosítható, igény szerint több szoba, és/vagy amerikai konyhás nappali is kialakítható!
A felső szinten (60 nm + 3 nm erkély, normál belmagasság, tetőtéri részekkel) található egy amerikai konyhás nappali erkéllyel, egy hálószoba, egy fürdőszoba és egy nagy előtér, mely külön szobává alakítható, ehhez tartozik egy padlástér is!
A telken lévő kisebb ház önállóan is használható, a nagy háztól az utcáról elkülönített bejárás is megoldható, valamint a kert is lekeríthető külön kertrészekre! A kisebb ház 30 nm-es, mely kisebb ráfordítással egy garzonlakást foglalhat magában, amelynek kialakítása az új tulajdonos képzelete szerint lehetséges, itt kialakítható egy amerikai konyhás nappali, fürdőszobával, előszoba és egy kamra, mely alatt kisebb 6 nm-es zöldség-gyümölcstároló pince található, valamint mögötte fedett, zárható, kb 16 nm tároló, és egy kis fedett fatároló is!
Mindkét ház tégla építésű, valamint stabil, statikailag kifogástalan, masszív beton alapra épült, maximális körültekintéssel, szakmaisággal és precizitással. A nagy ház hőszigetelt kívülről is, alulról is, a szintek között is, és természetesen felülről is a padlás felől! Fűtése gáz és vegyes tüzelésű kazánnal is lehetséges! Valamint központi házi víz lágyító rendszer is szolgálja a leendő lakók életét!
A telken található még egy kb 10-11 nm-es irodakonténer ( tullapon lapon is szerepel ez is, engedély van rá), mely vállalkozási célra kitűnő lehetőséget biztosít akár iroda (home office pl., otthon, de mégis külön), akár üzlethelyiség számára, vagy akár fodrászat, kozmetika, vagy műkörmös szalon is kialakítható belőle! (korábban bejáratott üzletként funkcionált)
Az ingatlanra be van vezetve a 3 fázisú ipari áram, valamint a telken egy nagy víz hozamú, nagy szárazságban is bővizű ásott kút található, valamint erről táplált kerti csap, így a locsolás megoldott! A kertben van még egy fedett fatározó, mely szaletliként is használható!
Az ingatlan kertvárosias környezetben található, természetvédelmi terület közelében, mégis közel a főúthoz, a tömegközlekedéshez, és bevásárló lehetőségekhez. Adottságainál fogva társasház is építhető a telekre, akár a jelenlegi épületek átalakításával!
Rengeteg lehetőség van az ingatlanban !
További információkért kérem hívjon akár HÉTVÉGÉN is!

59500000 Ft

Referencia szám: HZ639153