Gödöllő, Blaha

Eladó családi ház
Gödöllő, Blaha
Alapterület
368 m²
Telekterület
1600 m²
Szobák
8
Közvetítői azonosító: COM 014
Azonosító: 32188261
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Erdélyi Tiborné Márti
Referens összes hirdetése
Magyartölgy Mérnöki és Ingatlaniroda
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1981 és 2000 között
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
5
Fűtés
padlófűtés, cserépkályha
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
panorámás
Tetőtér
beépíthető
Pince
van
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

Gödöllő blahai részén hegyoldalba simuló, csodálatos panorámával rendelkező 368 nm-es családi ház eladó egy 1600 nm-es telken.
A ház a telek lejtését követve 5 szinten foglal helyet. A nappali, étkező, konyha együttese 76 nm, gránit burkolatú, egy gyönyörű cserépkályha teszi még hangulatosabbá. A nappali előtt óriási félköríves teraszról csodálhatjuk az elvehetetlen panorámát, amit a nappaliban ülve is élvezhetünk.
A nappalin kívül 7 szoba van, ezek közül 5 lakószoba, külön szinten kapott helyet a dolgozószoba és a sportszoba is. Mindegyikhez külön fürdő társul, összesen 5 fürdőszoba és egy tusoló teszi kényelmessé az itt lakók életét. Több terasz is kialakításra került, 145 nm az összes területük.

A ház 1998-ban épült 38-as Porotherm téglából, hőszigetelő vakolattal. A tetőn Bramac cserép van, jó állapotban. Dupla vezetékes meleg víz hálózat készült, 2 napkollektor és egy 300 literes meleg víz tartály teszi zökkenőmentessé a meleg víz ellátást. Az egész házban padlófűtés van. Fa nyílászárók, márvány párkányok lettek beépítve.
Falba épített réz vezetékek vannak, riasztó – és WIFI hálózat gondoskodik a lakók kényelméről. Csatorna nincs, Septifos bio emésztő lebontó szer gondoskodik a szennyvíz lebontásáról.
A több szinten elterülő kertet díszfák, gyümölcsfák, nyírt gyep díszítik. Egyik szinten egy 5 x 10 méteres, vízforgatós medencét építettek, ez a család kedvenc tartózkodási helye nyáron. A kert alján egy másik utcára nyílik kijárat, ily módon az ingatlan 2 utcáról közelíthető meg, ill. igény esetén a kert egy része külön értékesíthető.

A parkolás elektromos kapuval ellátott dupla garázsban lehetséges, ezen kívül még több autó parkolására van lehetőség kerten belül.

A házat nagy családoknak, két generációnak, panziónak is ajánlom.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Erdélyi Tiborné Márti
Referens összes hirdetése
Magyartölgy Mérnöki és Ingatlaniroda
Iroda összes hirdetése