Székesfehérvár, Felsőváros

Eladó ikerház
Székesfehérvár, Felsőváros
Alapterület
94 m²
Telekterület
200 m²
Szobák
5
Azonosító: 32187692
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó ikerház

Ingatlan állapota
nincs megadva
Komfort
duplakomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
gáz (cirko)
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
igen
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
udvari
Tetőtér
nem beépíthető
Pince
nincs
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

Székesfehérvár belvárosában új építésű luxus lakás eladó.
A hirdetésben szereplő lakás: B1 lakás: 93,81 m2 | Erkély + terasz: 39,77 m2 4 szoba, nappali, gardrób, 2 fürdő, garázs

MŰSZAKI LEÍRÁS Alapozás: Vasbeton sávalap, talajmechanikai vizsgálat eredményei és alapozási terv szerint. Lábazat: Zsalukő 30-as elem helyszíni kibetonozással, hőszigetelése extrudált lemezzel.
Vízszigetelés: Vasalt aljzatbetonra vízszintesen teljes felületen ragasztott bitumenes lemez talajnedvesség elleni szigetelés készül. Teherhordó falazat: A felmenő teherhordó szerkezete 30 cm vázkerámia falazat, nútféderes kialakítással, Porotherm 30N+F téglából, saját habarcsával falazva.
A külső terasz falai 20 cm vasalt zsalukő falpillérek. Födémszerkezet: Monolit vasbeton alulról simított vakolattal és emeleti előre gyártott födém gipszkarton álmennyezettel.

Tetőszerkezet: Az épület tetőszerkezete külső vízelvezetésű lapos tető. A tető széle homlokzattól visszahúzva készül, fekvő ereszcsatornával.. A tető szerkezete a zárófödémmel megegyező előregyártott vasbeton szerkezet, 2% lejtést adó felbetonnal kiegészítve. A betonfödémre fektetett, toldásoknál és áttöréseknél ragasztott 0,25 mm vastag PE fóliára 10+10 =20 cm vastag hidrofóbizált kőzetgyapot hőszigetelés eltolt lépcsőzéssel kerül, mely 1 réteg 1,5 mm vastag PVC alapanyagú vízszigetelést kap, mechanikai rögzítéssel, toldásoknál és szegélyeknél átfedéssel, forró levegővel hegesztve. A PVC szigetelés tetején 5 cm kavicsréteg készül, a tető szélénél 40 mm-es négyzetes járdalapokkal szegélyezve. A járdalapokat 5 mm magas műanyag lábakra helyezik. A tető szélének lépcsős kiképzése fóliabádogból készül. A vízelvezetés falhoronyban levezetett függőleges ereszcsatornákkal történik, tetőfelületenként 2 helyen.

Válaszfalak: A meglévő belső válaszfalak 10 cm vastag nútféderes vázkerámia falazatok, saját habarcsába gyártói utasítás szerint rakva. A válaszfalakba kerülő áthidalók a válaszfal rendszer előregyártott termékei, nyílásszélesség 0,75-0,90-1,00 m.

Külső és belső nyílászárók: A bővítésben a meglévő épülettel megegyező típusú nyílászárók kerülnek beépítésre. Az épület ablakai fix, és nyíló-bukó kialakítású hőhídmentes műanyag nyílászárók, 6 kamrás kialakítású, komplett nyílászáró U értéke 0,8 W/m2K, háromrétegű hőszigetelő üvegezéssel (Ug=0,6 W/m2K,), közép tölgy színben. A nyílászárók hengeres pánttal és rozsdamentes kilinccsel és kilincscímmel felszereltek.
Az épületben a válaszfalakba utólag szerelhető folding tokos, laminált faforgács szerkezetű egyszárnyú ajtók lyukfuratos fa ajtólappal, HPL fólia felülettel, VX pánttal készülnek. A nyílászárók a szerkezetnek megfelelő biztonsági mágnes zárral, rozsdamentes acél kilinccsel és kilincscímmel vannak ellátva.
A beléptető rendszerrel ellátott ajtókon megfelelő mágneszár kerül a tokszerkezetekbe, annak gyengítése nélkül.
A gépkocsi tárolóra elektromos működtetésű szekcionált garázskapu készül, a kapu színe a nyílászárókéval megegyező. Homlokzatburkolatok: A homlokzatok vakolt, finomszemcsés struktúrájú felületek.
Az épület színe törtfehér. A kiegészítő épületszerkezetek, a teraszoknál lévő falpillérek, erkélylemez szélei középszürke színű struktúrált vakolatot kapnak. Az emeleti ablakok feletti előtető és tartószerkezete homlokzattal megegyező színű struktúrált vakolatot kap. A garázs részen a falpillérek színével és anyagával megegyező struktúrált vakolat készül.

A nyílászárók közötti sávban, a nyílászárók síkjában 1 cm vtg. ragasztott kerámia burkolat készül, nyílászárókkal megegyező tölgy színben.

Padló- és falburkolatok: A lakóterekben, hálószobákban min. 8 mm vastag laminált szalagparketta burkolat készül. Előszobában, közlekedőben, greslap burkolat készül. A vizes helyiségekben, minimum 8 mm vastag, matt kerámia lapburkolat csúszásgátló (R10) kivitelben készül. A burkoló lapok mérete kis helyiségben 20x20 cm, nagy helyiségekben (konyha, közlekedő) 30x30 vagy 30x60 cm. A burkolatok a megfelelő kísérő lábazattal készülnek. A pozitív sarkok és burkolatváltások a burkolat színéhez igazodó élvédő profilokkal lesznek ellátva.
A burkolatok alatt teljes felületen önterülő padlókiegyenlítés készül. A burkolatváltásoknál és a dilatációknál rozsdamentes anyagú, rejtett, mechanikai rögzítésű profilok kerülnek beépítésre. A hideg- és a melegburkolatok 3000 Ft/m2 bruttó árúak. Ettől az ártól való eltérés természetesen lehetséges, az árkülönbözet megtérítése mellett. ·

A konyhabútort és a lámpatesteket nem tartalmazza a költségvetés. A fürdőszobai szanitereket (mosdó, kád, csaptelep, WC) magában foglalja. A konnektorokat, fali kapcsolókat szintén tartalmazza a költségvetés. A festésnél, vakolás, 2x-i festés fehér színre.

Fűtés: A lakások egyedi központi fűtésűek, kondenzációs gázkazánnal. Opcióként választható (az ár nem tartalmazza): - Tetőn elhelyezett kiegészítő elektromos áramot termelő napelem, ami környezettudatosságot és a kis energiafelhasználást segítik elő. - Intelligens otthon vezérlés profi külsős kivitelezőtől
Lépj kapcsolatba a hirdetővel