Bezárás

Révfülöp, Veszprém megye

Eladó üdülő házas nyaraló
Alapterület 81 m²
Telekterület 471 m²
Szobák száma 4
Ár 68,9 millió Ft
  • Térkép
Kajdel Zsuzsanna
06 70 469 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Üzenetet küldök

Eladó üdülő házas nyaraló

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 2020
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés elektromos, cserépkályha
Akadálymentesített nincs megadva
Kilátás panorámás
Tetőtér beépíthető
Villany van
Víz van
Gáz utcában
Csatorna van
KIEMELT MEGBIZÁS AZ OTTHON CENTRUM AJÁNLATÁBAN!
A BALATON ÉSZAKI PARTJÁNAK KEDVELT TELEPÜLÉSÉN, RÉVFÜLÖP HEGYOLDALÁBAN, JÓL MEGKÖZELITHETŐ HELYEN, BALATONI PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ, A TULAJDONLAPON CSALÁDI HÁZKÉNT BEJEGYZETT INGATLAN, ELADÓ!
Kedves ékszerdoboz a Káli medence déli kapujában. Minden szobából látni a Balatont. Az ingatlan teljeskörű felújításon esett át. 60 cm vastagságú Vöröskő falak szigetelve lettek .A konyhában és a fürdőszobában elektromos padlófűtés a szobákban elektromos lap radiátor amit nem használunk, mert a csodálatos meisseni cserépkályha kifűti az egész házat. Új nyílászárók ,szúnyogháló ,elektromos redőny mindenhol. Megtartva a kor hangulatát régi bútorok átalakításával készült el a konyha gránit munkapulttal .A nagy szobában hajópadló a többi helységben fehér 3 cm vastagságú márványlapok. lettek letéve.
A mosókonyha és a ,gardrobot a 33 nm -es alagsorban kapott elhelyezést., mert az teljesen száraz és jól szellőztethető. A kerti füstölőt és tárolót újra gondolva ,nyári fürdőszoba lehetőségét teremtette meg, amit a vörös kő és a lábakon álló kád teszi egyedi hangulatúvá. A közel 25 nm terasz tartozik a házhoz amely egy része zárható és télikertté alakitható. A nyári konyha is itt kapott helyet a ház berendezésének hangulatát idézve. Van még egy 11 nm pince és egy hatalmas ciszterna, amely az esővizet gyűjti a kert locsolásához.. Az elektromos kiállások úgy lettek kialakítva, ,hogy a napkollektorokat már csak fel kell tenni. A ház 98% kész már csak a egy kis finomítás van hátra .A környék rendezett ,minden infrastruktúra séta távolságban megtalálható.
A teraszról és a konyhából Balatoni rálátás teszi egyedivé a családi házként bejegyzett ingatlant, mely per,- teher.- és igénymentesen kerül átadásra új tulajdonosának.
KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETITŐI HÁLÓZATA.

Kapcsolat a hirdetővel

LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Az iroda összes hirdetése
06 70 469 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk