Bezárás

Keszthely, Balatonpart

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 661 m²
Ár 169 millió Ft
  • Térkép
Pálfi Szabolcs
06 70 461 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

BEFEKTETŐK FIGYELEM!!!
Balaton part közeli, 2021-ben felújított,szuper állapotú jól bejáratott Panzió eladó!
KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN, FIGYELEMREMÉLTÓ LEHETŐSÉG, NEM CSAK BEFEKTETŐKNEK! Keszthelyen, EGYIK RENDKÍVÜL KELLEMES, KERTVÁROSI HANGULATOT ÁRASZTÓ RÉSZÉN, UGYANAKKOR MIND A STRANDOKHOZ, MIND A KÖZPONTHOZ KÖZELFEKVŐ UTCÁJÁBAN, TALÁLHATUNK RÁ, ERRE A MINDEN SZEMPONTBÓL IGÉNYESEN ÉS ELEGÁNSAN MEGÉPÍTETT, PANZIÓRA!
A kétszintes épületben, 4 darab kétszobás apartman, és 13 különálló erkélyes szoba kapott helyet. Nagyméretű teraszok kellemes napközbeni,esti beszélgetések vonzó színtere.
Belső folytatása, a kellemes intim hangulatú ugyanakkor tágas vendégfogadó hall, nappali és étkező. Az épület belső udvarában kapott helyet, egy 50 m2-es medence, szauna és 50 m2-es napozó, ami kiváló elfoglaltság a forró nyári napokon. Minden szobához saját erkély és zárt parkoló tartozik.
A panzió, kora tavasztól, késő őszig telt házzal,több éve visszajáró állandó vendégkörrel tar nyitva!
Téli nyitva tartás is lehetséges, mivel minden helyiség radiátoros (gáz-cirko) fűtéssel ellátott.

Keszthely a Balaton egyik valódi gyöngyszeme. Nemcsak a szezont jelentő meleg évszakban, hanem az őszi-téli, kora tavaszi időszakban is töretlenül tartja vonzerejét az itt található kulturális és sportolási lehetőségeknek köszönhetően. Szerencsés elhelyezkedését még fokozza közeli fekvése Hévízhez, így a gyógyulni vagy csak welness kikapcsolódásra vágyók is megtalálhatják számításukat ebben az egyébként is igen szép, régi városban.


Kérem hívjon, hogyha felkeltettem érdeklődését!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Az iroda összes hirdetése
06 70 461 ···
Üzenetet küldök