Tata, Komárom-Esztergom megye

Eladó egyéb ipari ingatlan
Tata, Komárom-Esztergom megye
Alapterület
845 m²
Telekterület
3500 m²
Közvetítői azonosító: COM 5685
Azonosító: 32179386
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb ipari ingatlan

Leírás

Korszerű,jelenleg is teltházon üzemelő munkásszálló felszerelt szobákkal, közvetlen,saját étkezdével,parkolóval,műhellyel eladó!

A Dot-Ing Ingatlaniroda által eladó vagy kiadó Tata frekventált helyén 3500 m2 bekerített területen lévő több épületes ingatlan, ahol jelenleg munkásszálló,étkezde(ipari konyha) és műhely működik. Ez utóbbi önmagában 120 m2, ahol kompresszorház,fényező,karosszérialakatos,szerelő és homokfújó helység üzemel.
A többi épületben jelenleg munkásszálló üzemel egy saját ipari konyhával,mely külön bejáratú szintén belső udvarról. Az apartmanok 2-4 ágyas megoldással vannak kialakítva, összesen 30 szobával, épületenként 8-8-3-1-6-4 szoba kiosztással. Mindegyikük 2-3 fürdővel,több beállós zuhanyzóval,saját konyhával ellátott, természetesen teljes felszereltséggel.
Az ingatlan infrastruktúrája kiváló, a tatai,tatabányai és a komáromi ipari parkhoz is egyaránt közel van, a legtávolabbi is kb.10 km-re. Jelenleg egy tatai multinacionális cég bérli az összes épületet hosszú távon,velük együtt kapja meg természetesen az új tulajdonos. Az ingatlan tehát jó hozamú, folyamatos hasznot termel, havi 5.000.000.- Ft bevétel a mai állapot szerint.
2019 és 20-ban folyamatos külső-belső felújításokon esett át az ingatlan. Házközponti gázfűtés van, ipari áram, minden szobában internet,wifi kialakítva.
Az ingatlan igény esetén nagyobb létszámban bérbeadó is, mindez hely függvényében, és csak cégeknek.
A bérleti díj 2700 Ft/fő/éj, mely tartalmazza a rezsidíjakat, takarítást.
Érdeklődni: Telek Bernadett