IX. kerület, Belső-Ferencváros

Kiadó irodahelyiség irodaházban
IX. kerület, Belső-Ferencváros
Ár havonta
937 €
Alapterület
75 m²
Minimum bérelhető
75 m²
Közvetítői azonosító: COM BAC-9-1
Azonosító: 32173396
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
A vagy A+
Emelet
1
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
36 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
75 m²
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára
100 €/hó

Leírás

A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: B+
Iroda Bérleti díj: 12.5 €
Üzemeltetési díj: 4.2-4.5 €
Parkoló bérleti díj: 100 €
Legkisebb bérelhető egység: 75 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők.A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

A Bakáts Center egy figyelemre méltó, élhető, és kellemes, „A” kategóriás irodaház a Ráday utcában, Budapest egyik legismertebb sétálóutcájában, 'a kultuccában', ahol a számos színvonalas kávézó, és étterem mellett, évről évre számtalan rendezvény, fesztivál és koncert kerül megrendezésre.

Az épület külső és belső megjelenése egyaránt színvonalas, köszönhetően az elegáns gránit burkolatú homlokzatnak, mely tökéletesen illeszkedik a szomszédos házakhoz. A kellemes munkakörnyezethez az épület belső udvarán található zöld kert is hozzájárul, a bérlők kényelmét pedig az utcában található számos étterem, kávézó és üzlet biztosítja.