Oroszlány, Komárom-Esztergom megye

Eladó egyéb ipari ingatlan
Oroszlány, Komárom-Esztergom megye
Alapterület
281 m²
Közvetítői azonosító: COM 5975
Azonosító: 32169385
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb ipari ingatlan

Leírás

Rendkívül jól hasznosítható ingatlan, rendkívül jó ár-érték Ingatlaniroda eladásra kínálja Oroszlány frekventált lakóövezetében, valamint az Ipari parktól pár percre, a helyiek által jól ismert Táncsics úti gyógyszertárat, a mellette lévő és egyben hozzá tartozó,mégis külön bejáratú orvosi rendelőkkel.
Az ingatlan 281 m2 alapterületű, melyből a gyógyszertár a laborokkal,irodával,mellékhelységekkel együtt 145 m2, a rendelők összterülete 136 m2+10 m2 bejáró és rámpa. A rendelők korábbi mivoltuk alapján lakásoknak is könnyedén visszaalakíthatók, de jelenlegi funkciójuk alapján is tovább működtethetők orvosi rendelőként. A helységeket kívül-belül 2020-ban felújították, nyílászárókat,burkolatokat, tetőcserét,szigetelést elvégezték. Fűtése központi távhőről megy, ezenkívül villany ozirisz panelekkel és cserépkályhával is helyettesíthető a gyógyszertári részen. Az épület 3 bejárat felől megközelíthető.
Ha jártas az egészségügyben és szívesen üzemeltetné saját rendelőit,gyógyszertárát vagy akár teljesen más profilt alakítana ki, itt sokmindenre van lehetőség. Az ingatlan egy tulajdonban van, tehermentes. Megtekintése előre egyeztetett időpontban kizárólag irodánknál lehetséges.
Érdeklődni: Telek Bernadett