Bezárás

12. kerület, Németvölgy

Eladó családi ház
Alapterület 224 m²
Telekterület 1 052 m²
Szobák száma 5
  • Térkép
Moldván Erika
06 30 207 ···
Prémium ingatlanok
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Kuriózum a piacon!
Sashegyen kínáljuk ezt a panorámás villaházat, ami csendes utcában helyezkedik el, igazi budai miliő járja át, neves polgári múlttal rendelkezik, és ritkaságnak számít, hogy együtt áll a páratlanul jó elhelyezkedés-adottságok-hangulat kombináció. 

Az utcaszintről pár lépcsőfok után érkezünk meg a ház középső szintjéhez, ami jelenleg 3 hatalmas szobával rendelkezik (41/30/17nm), nagy belmagassággal, és a ház gyönyörű hársfája mellett kellemes panorámát is élvezhetünk a Gellért-hegy irányába. Ezen a szinten található fürdő, gardrób még. 
Az előszobából vezet lépcsőtér a kertszinten lévő helyiségekhez, többek között a konyha-étkezőhöz, 3 szobához, második fürdőhöz. 
Ugyancsak az előszobából megközelíthető a tetőtér, ami kb. 60 nm bruttó (1.9 m feletti)  területen beépíthető. 
A kert szintjén lévő lakótér belmagassága szolídabb, itt lehetne a jövőben kialakítani például egy szép nagy étkező-konyhát, kijárással a teraszra, ahol a tavaszi-nyári-kora őszi reggeliket, ebédeket, vacsorákat lehetne elkölteni. 
Ötlet lehet ide egy századelős kort idéző étellift beépítése, amivel így a konyhából az étkezéshez szükséges dolgokat pl. egy nagyobb társaság fogadása, családi összejövetel esetén a nappaliba lépcsőzés nélkül feljuttathatóak. 
Ezen a szinten lehetne elképzelni a kiszolgáló helyiségket, pl. mosókonyha, tárolók, és ideális wellnesz helyiségeknek is, szauna, sókamra, jakuzzi is elférhet. 

A beépíthető tetőtérben további hálószobák, dolgozószoba, vagy akár műterem is kialakítható - a saját igényeire formálhatja.
A környezet, utca hangulatos, fás, főleg célforgalmú, csendes, de alapvetően a ház szinte minden ablaka a kert felé néz.

A telek teraszos lejtős, egy kültéri medencével ellátott.

Korábbi izgalmas és neves lakóiról a személyes bemutatás során szívesen mesélünk - a ház hangulatához, eszmei értékéhez ezek további adalékok, bár e nélkül is már magával ragadó a miliő, de ezek a részletek még szebb keretet adnak ehhez a páratlan ingatlanhoz. 

Jöjjön el, szeressen bele - szavak nélkül is könnyen lehet.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 200-299 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 207 ···
Üzenetet küldök