Bezárás

Egyházasfalu, Győr-Moson-Sopron megye

Eladó családi ház
Alapterület 265 m²
Telekterület 4 805 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Falakyné Szabó Ildikó
06 70 451 ···
Infinity Home Ingatlan Iroda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950-1980 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gázkazán
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás kertre néző
Tetőtér nem beépíthető
Pince van
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Egyházasfalun  eladó ez az egyedi  igényeket kielégítő 265 m²-s családi ház.

Az ingatlan egy közel 4805 m²-s telken helyezkedik el ,6 km-re az osztrák határhoz de idilli, természethez közeli környezetben.

Az 1955-ben épült lakó épületben tulajdonosok teljesen felújították. 1994-ben az aljzatbetonozás  és szigetelés, és a teherhordó szerkezet szigetelés után  a helyiségekben a  burkolatokat kicserélték, a szobában a vörösfenyő hajópadló található. A víz,- és villany korszerűsítése után a gázfűtés kialakítása is megtörtént. A  gépiesített háztartási helyiségben Vaillant gázkazán mellett víz melegítős tartályt szereltek be. 
2008-ban a teljes tetőszerkezet korszerűsítését elvégezték, kétrétegű fa nyílászárókat építettek be. Az családi lak központját a tágas étkező-konyha- nappali biztosítja.A gépiesített konyhabútor cseresznyefa fronttal ellátott.   A nagy bevilágító felületek köszönhetően természetes fényben ragyognak a helyiségek. A magánszférát a nagyméretű szobák biztosítják. 
Parkosított környezetben a  családi házhoz kapcsolódik a 120 nm-s tároló és a 30 nm-s gazdasági épület is. A 2008-ban elvégzett tetőkorszerűsítést ezen épületrészen is elvégezték.  A tároló belmagassága sok lehetőséget   biztosít.
A két utcafrontos bejárattal rendelkező  4805 nm-s telken minden álom megvalósítható, legyen állattartás vagy akár növénytermesztés. 
A kertben a vízellátást bő hozamú fúrt kút biztosítja. 
Az ingatlanhoz  kapcsolódik egy külterületi bő termőrétegű szántó is,mely a családi házzal együtt is opcionálisan megvásárolható. Ára: 5.000.000 Ft
A családi ház területe 3 építési teleknek megfelelő nagyságú, ezáltal befektetési célnak is megfelelő.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló.Sopron, Szombathely, Kőszeg és Bükkfürdő  autóúton egyaránt könnyen  megközelíthető. Az osztrák határhoz is közel van.

A vásárlást követően jelen állapotában is azonnal birtokba vehető.

Jöjjön el, nézze meg, és tegyen ajánlatot!

Amennyiben a vásárláshoz hitelre is szükség van, készséggel állok rendelkezésére díjmentes pénzügyi tanácsadással és támogatom az ügylet teljes körű lebonyolításában.Kapcsolat a hirdetővel

Falakyné Szabó Ildikó
A referens összes hirdetése
Infinity Home Ingatlan Iroda
Az iroda összes hirdetése
06 70 451 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk