Alapterület 350 m2
Azonosító: 32162782
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 600
Eladó udvarban
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 és 1980 között
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 és 1980 között
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Eladó Érd, Tusculanumban nagyon jó közlekedési adottságokkal rendelkező, mégis csendes utcában elhelyezkedő napelemes családi ház és étterem egyben! A 983 nm-es telken lévő ingatlan egy 130 nm-es lakásból, egy maximálisan felszerelt, 100 nm-es étteremből, illetve a teljes ház alatt található 116 nm-es pincéből áll.
Az éttermet a tulajdonosa 2003-ban bővítette a házhoz, ekkor kapta meg a működési engedélyét is. A meghitt hangulatú, látszó fagerendás vendégtér 53 fő befogadására alkalmas, ehhez szervesen kapcsolódik a vendégek részére fenntartott 50 nm kerthelyiség, ami a családi kertrésztől kiválóan elszeparált. Az étteremből a lakás a pincén keresztül, illetve a kerten át is könnyedén megközelíthető.
Amennyiben Ön mégsem vendéglátásban gondolkodik, itt akármilyen vállalkozási forma létesíthető, a terület adott. Viszont ha ezt folytatná, itt minden ehhez szükséges berendezés megtalálható.
A lakás impozáns, tágas belső terekkel rendelkezik, fekvéséből adódóan egész nap körbenapozott. A nappalihoz és a konyhához is csatlakozik 1-1 terasz, ahol nyugodtan élvezheti a tavaszi napsütést. A szobák franciaerkélyesek, az ablakokon redőny található.
A ház felosztása:
Földszinten konyha, átadóablakkal a nappali felé, kamra, 2 szoba, fürdőszoba, wc, közlekedő. Étterem vendégtér, konyha, iroda, női, férfi mosdó.
Emeleten galéria, 2 szoba, 1 félszoba.
A pinceszinten garázs, tárolók, személyzeti mosdó, hidegkonyha, hűtőkamrák találhatóak.
Az ingatlan fűtését gáz cirkó, vagy vegyestüzelésű kazán is biztosítja, az étteremben padlófűtés, a lakásban radiátoros hőleadókkal, viszont a tetőn elhelyezett 12 KW napelemnek köszönhetően a fűtésszámlára és a melegvíz fogyasztásra nem lesz gondja, nagyjából a teljes energia igényt fedezi! A falakon 8 cm szigetelés és hőszigetelő vakolat található, az ablakok műanyag, 2 rétegű hővédő üvegezéssel készültek, a tetőtér hőszigetelése is kiváló.
A házat tulajdonosai folyamatosan karbantartják, korszerűsítik. A kert gyönyörűen rendezett, tele gyümölcsfákkal, nagy terasszal, a locsolást ásott kút segíti.
Jöjjön el, és nézze meg, ez egy nagyszerű ajánlat!
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához az OTP Bank vevőinket kedvezményes hitelkonstrukcióval támogatja. A szerződés megkötéséhez igény esetén megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. További információkért keressen bizalommal!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Érd, Tusculanum
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Érd 415,38 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 594,29 ezer Ft/m²
Érd 415,38 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 594,29 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 600
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch