V. kerület, Lipótváros

Kiadó irodahelyiség irodaházban
V. kerület, Lipótváros
Ár havonta
1,57 ezer €
Alapterület
112 m²
Minimum bérelhető
12 m²
Közvetítői azonosító: COM SAS-5-3
Azonosító: 32161382
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
A vagy A+
Emelet
4
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
12 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
12 m²
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára
130 €/hó

Leírás

A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A
Iroda Bérleti díj: 14-16 €
Üzemeltetési díj: 1710 HUF
Parkoló bérleti díj: 130 €
Legkisebb bérelhető egység: 12 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők. A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

„A” kategóriás irodaházunk a belváros üzleti és pénzügyi központjában, közvetlenül a Bazilikával szemben a Sas utca és a Zrínyi utca sarkán található. Mind gépkocsival mind tömegközlekedési eszközökkel, de akár gyalogosan is könnyen és gyorsan megközelíthető. Az irodaház előtt egy 408 férőhelyes mélygarázs biztosítja a parkolási lehetőséget.

Az irodaháznak egy múlt századi épületegyüttes ad helyet,mely a teljes felújítást követően is megőrizte eredeti klasszicista-romantikus hangulatát. A belső tereket márványkerámia lapok,az irodákat padlószőnyeg/parketta borítja.A két épület a földszinten kapcsolódik egymásba.Szintén itt található a fedett átrium alatt kialakított elegáns étterem és recepció. A bérlők elképzelései szerint rugalmasan kialakítható irodák,önálló blokkok a fenti szinteken terülnek el.