Tata, Komárom-Esztergom megye

Eladó családi ház
Tata, Komárom-Esztergom megye
Alapterület
165 m²
Telekterület
732 m²
Szobák
3
Közvetítői azonosító: COM 5950
Azonosító: 32150561
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
nincs megadva
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
nincs megadva
Fűtés
házközponti
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Itt sokminden valóra váltható! Akár több generációnak is egyszerre...

Tata kertvárosias,közkedvelt környékén eladó egy jól megközelíthető, számos lehetőséget kínáló, remek tájolású családi fészek.

A 732 m2 nagyságú telken összesen 165 m2 lakóépület, plusz 35 m2 dupla garázs áll.
A jelenleg használatban lévő lakóház 60 m2,parasztház jellegű,mely vegyes falazatú (kő és tégla). Ezt az épületrészt 2007-ben újították fel gondos tulajdonosai, mely során a fűtés,víz-és villanyvezetékeket, nyílászárókat, burkolatokat, cseréptetőt újra cserélték. Fűtése gázkazánról megy, a melegvizet villanybojlerről nyerik. Tágas,amerikai konyhás nappaliján kívül egy hatalmas háztartási helység van fürdőszobával kialakítva.Mérete miatt egy szoba leválasztható benne kényelmesen.Ezt a helységet a teraszról is megközelíthetjük külön bejárati ajtón,ezáltal irodai vagy egyéb szolgáltatásra is jó tud lenni.
Ennek a lakórésznek folytatásában egy magasabb belterű, 55 m2 alapterületű,befejezésre váró,jelenleg használaton kívüli épületrész található. Ide lett elhelyezve a kazánház,ahol már ipari áram is bekötésre került. Saját igény szerint kialakítható itt is lakótér,esetleg műhely,stb.
A telken tovább haladva a 3.épületrész, mely 49 m2 alapterületű, szintúgy befejezésre vár, ám itt a készültségi fok már magasabb. Külső falazata tégla, hungarocel szigeteléssel, belül lambéria burkolással,műanyag nyílászárókkal. Magas beltér jellemzi, és jelenleg egy légtér egy fürdőszobával leválasztva.A csonkok,vizes kiállások megvannak. Hőcserélős egységei gondoskodnak a hűtés,fűtésről. Ezenkívül nagy méretű üvegablakai az örökös benapozottságot is biztosítják.
Az épületrészek egybenyithatóak.

Természetesen a telek sem hagy kívánnivalót maga után, hiszen a kerti-tó,csobogó látványa mindenkit lenyűgöz egy kellemes,hangulatos kis teraszról csodálva. Ezenkívül a kert hátsó része is parkosított, udvara térkövezett. Ha nem lenne elég a hatalmas garázs,akkor itt is elfér 5 autó is akár. Az udvaron ásott kút található,mely a kert és a tavacska vízigényét teljesen fedezi.
Kérdéseivel, megtekintési szándékával forduljon hozzám bizalommal: Telek Bernadett

Vegye igénybe INGYENES hitelügyintézésünket több bank ajánlatából,személyre szabottan.Teljeskörű ügyintézés, teljes jogi képviselettel.