Bezárás

8. kerület, Német utca

Utcai bejáratos üzlethelyiség bérleti joga átadó
Alapterület 18 m²
Ár 4,4 millió Ft
  • Térkép
Vöő Gergely
06 70 623 ···
Skyhold Ingatlan
Üzenetet küldök

Utcai bejáratos üzlethelyiség bérleti joga átadó

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Emelet földszint
Légkondicionáló nincs
VIII. kerületben, JÓZSEFVÁROS-CSARNOKNEGYEDBEN, a JÓZSEF KÖRÚT közelében, a RÁKÓCZI TÉR közvetlen szomszédságában, a Német utcában, egy egyemeletes, belső udvaros, rendezett téglaépület földszintjén eladó egy 18 nm-es, 1 HELYISÉGES, FELÚJÍTOTT, NAGY BELMAGASSÁGÚ, GALÉRIÁS, bútorozatlan, világos, igényes, UTCAFRONTOS üzlethelyiség BÉRLETI JOGA.
Az ingatlanban egy tágas, galériás üzlettér, egy konyha és egy zuhanyzós fürdőszoba került kialakításra. Az üzlettérben egy 10 nm-es, fémszerkezetes ÁLLÓGALÉRIA kapott helyet, amely kiválóan alkalmas egy különálló iroda berendezésére. A galéria alatti helyiséget jelenleg raktárként használják, ám ez könnyen átalakítható konyhává. Az üzlet többféle tevékenységre is alkalmas. A keleti tájolású bejárat az utcára néz.
A felújítás során (2017) az ingatlan fa nyílászárókat, fém biztonsági kaput, fémszerkezetes galériát, parkettát, minőségi hidegburkolatot, továbbá vadonatúj szanitereket kapott. A munkálatok részeként a villany- és a vízhálózat is korszerűsítésen esett át.
Télen a meleget elektromos fűtés biztosítja egyedi méréssel. Parkolásra az utcán, illetve a közeli parkolóházakban van lehetőség.
A közlekedés minden irányba kiváló (M2, M3, M4 metró, 4-es, 6-os, 28-as, 28A, 37-es, 37A villamos, 9-es, 99-es buszok, 72M, 83-as trolibuszok). A JÓZSEF KÖRÚT, a RÁKÓCZI TÉR, a BLAHA LUJZA TÉR, a NÉPSZÍNHÁZ UTCA, a II. JÁNOS PÁL PÁPA TÉR, a BAROSS UTCA, a HORVÁTH MIHÁLY TÉR, a CORVIN-NEGYED és a CORVIN PLAZA bevásárlóközpont is percek alatt elérhető. A közelben megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges.

Bérleti díj + közös költség: 85 ezer HUF/hó (Közös költségben benne van a víz és a csatornadíj is.)
Rezsi: Fogyasztás szerint fizetendő. Az üzlethelyiség egyedi mérőórával felszerelt. (villany)

Irodának, rendelőnek vagy üzletnek is tökéletes választás lehet!
60 napon belül költözhető!

Irányár: 4,4 M HUF
Érdeklődni: Vöő Gergely
Hívjon bizalommal a nap bármely szakában, valamint hétvégén is!
I also speak English.

A vevők részére a közvetítés ingyenes!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 623 ···
Üzenetet küldök