Bezárás

2. kerület, Bem József utca

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 93 m²
Szobák száma 2 + 1 fél
  • Térkép
06 30 225 ···
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 4
Épület szintjei 5
Lift van
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés házközponti egyedi méréssel
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Tájolás északkelet
Kilátás panorámás
Erkély 5 m²
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás utca, közterület
3 SZOBÁS, TELJESEN FELÚJÍTOTT LAKÁS VÍZIVÁROSBAN
A lakás a Vízivárosban, Budapest II. kerületében, a Bem József utca Duna parthoz közeli részén, az 1940-es években Bauhaus stílusban épült 5 emeletes társasházban található. A társasház lépcsőháza liftes, gondosan karbantartott valamint nemrég került kifestésre. A 93 m2-es, 4. emeleti lakás szuper adottságú, teljesen felújított, optimalizált elosztású, 3 szoba + hallos, 2 fürdőszoba + WC helyiséggel valamint 2 erkéllyel rendelkezik. Az egyik szobához külön fürdőszoba+ WC tartozik, amelynek a használata így teljesen elszeparált a lakás többi helyiségeinek a használóitól. Konyhabútor valamint a hozzátartozó konyhagépek nem kerültek beépítésre, mert annak a megálmodása már az új tulajdonos ízlésére van bízva. A konyhagépek valamint a mosogató kiállásai természetesen kialakításra kerültek. A lakás napos-világos fekvésű, beépített világítású, házközponti fűtésű, a Dunára és csendes belső kertre néző, hőszigetelt ablakokkal valamint klímaberendezésekkel szerelt továbbá 4 m2-es száraz tárolóval rendelkezik, kulturált lakóközösségű társasházban. A lakás havi közös költsége 35.820,- Ft., amely magában foglalja a házközponti fűtés, a közös költség valamint a víz felhasználás díját is.
A lakás környéke biztonságos, infrastruktúrája és közlekedése kitűnően ellátott. A Margit híd és a Batthyány tér egyaránt pár perc sétával elérhető. Az ingatlan kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően kiválóan alkalmas lehet üzleti tevékenységekre, mint például ügyvédi iroda, orvosi rendelő, hosszú vagy rövid távú bérbeadás. A Radetzky-laktanya újjászületése miatt a lakás befektetésnek is kiváló.

Ingatlanközvetítők NE keressenek!
Amennyiben ingatlanközvetítők ezen, kifejezett és írásos kérésem ellenére mégis megkeresnek, azt a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (1) bekezdése alapján hozzájárulásom nélküli, így tiltott reklámnak tekintem, és a 24. § (4) bekezdése alapján a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál, illetve a társasházkezelő, az ingatlankezelő, az ingatlanközvetítő, valamint az ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő szolgáltatói tevékenység üzletszerűen történő végzésének feltételeiről és a nyilvántartásba vétel részletes szabályairól szóló 23/2013. (VI. 28.) NGM rendelet szerint az ingatlanvállalkozás-felügyeleti hatóságnál (a Fővárosi Önkormányzat Főjegyzőjénél) eljárást kezdeményezek. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a jogsértővel szemben az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 16/D. § (2) bekezdése alapján ötvenezer forinttól ötszázezer forintig terjedő összegű elektronikus kereskedelmi bírságot szabhat ki. A bírság ismételt jogsértés esetén többször kiszabható.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 225 ···
Üzenetet küldök