Balatonmáriafürdő, Somogy megye

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Balatonmáriafürdő, Somogy megye
Alapterület
400 m²
Azonosító: 32147286
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
nincs megadva
Emelet
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

Balatonmáriafürdő központi részén több funkciónak megfelelő üzlethelységegyüttes eladó. A két üzlet összesen cca 400 m2 két önálló helyrajzi számon bejegyzett (önállóan is hasznosítható) de kizárólag egyben eladó.

A zökkenőmentes folyamatos üzemeltetés miatt az ingatlanról bővebb információk csak személyes egyeztetést követően kaphatók.

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!
• ha ÖNNEK FONTOS, hogy csak ellenőrzött, problémamentes ingatlant vásároljon,
• ha ÖNNEK FONTOS, hogy szakember segítse a megfelelő ingatlan felkutatásában megvásárlásában,
• ha ÖNNEK FONTOS, hogy adózási-, illetékfizetési-, és jogi kérdésekben is korrekt tájékoztatást kapjon.

Akkor a következők elolvasása után vegye fel velem a kapcsolatot

TÁJÉKOZTATÓ!

Az ingatlan csak leinformált érdeklődők számára, a Pmt által előírt (2017. évi LIII. tv. 7. §) azonosítási adatlap kitöltését követően kísérettel tekinthető meg.  Az ajánlattal kapcsolatos bármilyen további információt  (különösen, az ingatlan elhelyezkedésére vonatkozó információt) csak az önmagukat hitelt érdemlően azonosított és titoktartást vállaló érdeklődők számára adhatok ki. (Az azonosítási adatlapot megtekintheti a Kompasz Ingatlan Tanácsadó Iroda weboldalán.)

A hirdetés kizárólag tájékoztatásul szolgál, nem minősül a Polgári Törvénykönyv szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség. A hirdetésben szereplő ingatlan csak a tulajdonos által meghatározott feltételek teljesülése esetén kerül értékesítésre. Az ajánlat részleteiről személyes találkozás alkalmával kaphat tájékoztatást.

Személyes kapcsolatfelvételhez a megadott telefonszámon, munkanapokon munkaidőben egyeztethet időpontot.

e-mailben történő érdeklődését bizalmasan kezelem, a nevet, és telefonszámot tartalmazó az ingatlan elhelyezkedését nem érintő megkeresésre küldök választ.

KOMPASZ INGATLAN TANÁCSADÓ IRODA
A MEGBÍZHATÓ IRÁNYTŰ AZ INGATLANPIACON

                   Monory Gyula
                  ingatlanszakértő

Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával, és/vagy a hirdetésben megadott e-mail címre küldött érdeklődésével önkéntes hozzájárulását adja személyes adatai – így különösen neve, telefonszáma és e-mail címe – vonatkozó jogszabályoknak és törvényes előírásoknak megfelelő hirdető általi nyilvántartásához és kezeléséhez.