Bezárás

3. kerület, Békásmegyer – Pünkösdfürdő

Eladó családi ház
Alapterület 950 m²
Telekterület 4 060 m²
Szobák száma 9
  • Térkép
Botlik Ildiko
06 70 771 ···
Glorex Media Trade Kft.

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 2001-2010 között
Komfort luxus
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 3
Fűtés gázkazán, elektromos
Légkondicionáló van
Rezsiköltség 200 000 Ft/hó
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs
4060 m-es telken (5 hrsz) 870 m2-es ház közvetlenül a Duna parton eladó. A ház 20 évvel ezelőtt épült de minden az akkori kornak megfelelő kényelmet , luxust és modern megoldást a tulajdonos megvalósított. Központi porszívó, szennyes ledobó, belső medence, szauna, billiárdterem, koncertszoba, 3 kandalló, különálló 60 m2-es, nappali 2 hálós gondnoki ház, gyerekszoba, kerti grill, 6 állásos garázs, stb.

Az alsó szinten, a kazán (gázkazán, faelgázosító kazán, 3 hagyományos kandalló, központi légfűtés, hűtés és páraelszivó rendszer központja), tároló, szaunak, gépészet, mosókonyha, külön fürdőszoba, hangszigetelt mozi és koncertszoba, billiárdterem, 6 állásos garázs található 360 m2-en.
A földszinten a fogadó tér, konyha, étkező, 2 háló, fürdőszoba, 60 m2-es nappali (kandallóval), télikert és egy 8x4-es feszített viztükrű medence kapott helyett. Minden falon faburkolat és textiltapéta, valamit rejtett világítás teszi az egészet házat hangulatossá.
A nagy terek lehetővé teszik a családnak, hogy mindenki együtt lehessen de ha csendre és nyugalomra vágyik a család bármelyik tagja, akkor elvonulhasson és egy könyv mellet kipihenje a nap fáradalmait. Ha sportolni vágyik kedve, akkor azt is megteheti, vagy a Dunaparton kerékpározni, vagy a vízben gyönyörködni. Távol minden zajtól, de mégis egy percre az M0-s autóúttól.
A felső szint a hálószobák, a dolgozószoba, kandallós nagy kádas fürdőszobának ad teret.
A további kényelmet a zónariasztós rendszer, a távirányitós kapu is szolgálják. Ha valakinek nagy a telek, akkor mivel 5 helyrajzi számon szerepel a telek, 2-t nagyon könnyen leválasztva eladhat, mert mindegyik külön utcai bejárattal is rendelkezik.
Ilyen csoda nincs még egy, jöjjön el és göződjön meg személyesen. A komplexum alkalmas magánkórháznak, kikötői rendezvényháznak, elvonulásra alkalmas gyógyközpontnak, hétvégi rendezvényeknek, nagycsaládosoknak, cégközpontnak stb.


Kapcsolat a hirdetővel

06 70 771 ···