Bezárás

Budaörs, Kertváros

Eladó családi ház
Alapterület 400 m²
Telekterület 639 m²
Szobák száma 6
  • Térkép
Zsarkó Zsolt
06 30 796 ···
 
Immo1 Referencia Hálózat Kft._Hegedűs Gyula utca
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Komfort luxus
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 3
Fűtés gázkazán
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás nincs megadva
Tetőtér beépített
Pince nincs megadva
Parkolás teremgarázs hely - benne van az árban
Vállalkozók, nagycsaládosok Figyelem!
Eladó Budaörs Kertvárosában ügyvédi irodának, orvosi rendelőnek is alkalmas családi ház! A környék legszebb utcájában található ez a 639 m2 telken épült, bruttó 400 m2 kétszintes, többgenerációs, 2 éve teljesen felújított, újszerű állapotú önálló ingatlan. A földszinten akár egy irodának vagy rendelőnek használható lakrész is könnyen elkülöníthető. Az ingatlanhoz a félszuterén
szinten egy 5 állásos garázs, kazánház, kis hobbiszoba és egyéb helyiségek is tartoznak. A csendes kertvárosi környezetben épült házat egy
szépen gondozott cserjékkel növényekkel tarkított kert övezi, melyben egy fűthető medence és kerti grillező terasz is helyett kapott. Automata öntözőrendszer gondoskodik a szomjas növények itatásáról. A közelben uszoda, oktatási intézmények, bevásárlóközpontok találhatók, továbbá
az autópálya is könnyen megközelíthető. Az ingatlan igény szerint rövid határidővel birtokba vehető, állapotát tekintve festés nélkül is költözhető.
Kérem, további információkért, megtekintési időpontért keressen bizalommal, akár hétvégén is.
Amennyiben még egy ingatlant el kell adnia ahhoz, hogy ezt meg tudja vásárolni, arról is szívesen beszélgetek Önnel személyesen. Kérjen tanácsot az értékesítésről, az aktuális piaci helyzetről, a konzultáció az első alkalommal teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel!
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Kérjen teljesen díjmentesen személyre szabott és az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot! Egy telefonon történő beszélgetés is elégséges ahhoz, hogy nagy pontossággal megtudja mekkora hitelkeret áll az Ön rendelkezésére a mostani piaci helyzetben!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Referencia Trend Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Immo1 Referencia Hálózat Kft._Hegedűs Gyula utca
Az iroda összes hirdetése
06 30 796 ···
 
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk