VI. kerület, Hunyadi tér

Eladó tégla lakás
VI. kerület, Hunyadi tér
Alapterület
76 m²
Szobák
3
Azonosító: 32108553
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tégla lakás

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
nincs megadva
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
3
Épület szintjei
3
Lift
nincs
Belmagasság
3 m-nél magasabb
Fűtés
gáz (cirko)
Légkondicionáló
nincs
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
külön helyiségben
Tájolás
délkelet
Kilátás
utcai
Erkély mérete
nincs megadva
Kertkapcsolatos
nincs megadva
Tetőtér
nem tetőtéri
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Új tulajdonosát keresi az Andrássy út közvetlen közelében elhelyezkedő Hunyadi téren egy harmadik emeleti, 76 nm alapterületű ingatlan.

A kis lakóközösségű saroképület az 1920-as években épült, külső homlokzata 3 éve teljesen megújult, lépcsőháza rendezett és tiszta. Folyamatosan karbantartott ház, tavalyi évben a gázvezetékek cseréje történt meg, idén pedig a villanyhálózat felújítása valósul meg.

Az utcai nézetű lakás három szobája egybenyílik, délkeleti fekvésüknek köszönhetően
benapozottságuk nagyon jó, tágas konyhája és a hozzá tartozó étkező az udvar felé néz. A kádas fürdő és a mellékhelyiség külön helyezkedik el. A lakásban helyet kapott egy gardrób szoba is, de rendelkezésre áll egy 2nm külső tároló is. Belmagassága 3.65 méter. Teljes körű felújítás 7 évvel ezelőtt történt az ingatlanban, a villanyhálózat, fűtésrendszer cserélve lett, a redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt fa nyílászárók is igényes felújításon estek át.

A lakás közös költsége 32.000 forint mely az általános dolgokon kívül a korlátlan vízfogyasztást is tartalmazza, rezsi díja kedvező a cirkó fűtésnek köszönhetően. Az internetet a DIGI biztosítja a házban a jelenleg legkorszerűbb optikai kábel segítségével.

Az épületből kilépve a Hunyadi téren található nagy múltú piacon minden bevásárlási lehetőség adott, de ha egy nyugodt sétára vágyunk csak, azt is megtehetjük a szépen gondozott parkban, ami egyedülálló a belváros ezen részén.

ONLY IN OUR OFFER !!
A third-floor, 76 sqm property is looking for its new owner in Hunyadi Square, located in the immediate vicinity of Andrássy út.
The corner building with a small residential community was built in the 1920s, its exterior facade has been completely renovated 3 years ago, its staircase is tidy and clean. The house is constantly maintained, the gas pipelines were replaced last year and the electricity network will be renovated this year.
The three rooms of the street-view apartment open together. Due to the southeastern location the flat is very sunny. The spacious kitchen and the adjoining dining room face the courtyard. The bathroom and toilet are located separately. The apartment also has a wardrobe room, but there is also a 2sqm external storage. Its internal height is 3.65 meters. A complete renovation of the property took place 7 years ago, The electricity network, heating system were replaced, the wooden doors and windows equipped with shutters and mosquito nets .
The common cost of the apartment is HUF 32,000, which includes unlimited water consumption in addition to the general things, The internet is provided by DIGI using state-of-the-art optical cable.
Leaving the building you will find the in- and outdoor market with a long history in Hunyadi Square , but if you just want a leisurely stroll, you can also do so in the well-kept park, which is unique in this part of the city center.