Bezárás

12. kerület, Orbánhegy

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 63 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Zsarkó Zsolt
06 30 796 ···
 
Immo1 Referencia Hálózat Kft._Hegedűs Gyula utca
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950-1980 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet földszint
Épület szintjei 4
Lift nincs megadva
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés házközponti
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön helyiségben
Tájolás délkelet
Kilátás kertre néző
Erkély 30 m²
Kertkapcsolatos igen
Tetőtér nincs megadva
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Eladó Budapest 12 kerület Németvölgy városrészen egy saját kertrésszel rendelkező részben felújított két és félszobás kertkapcsolatos lakás. Egy 9 lakásos társasház földszintjén található ez a különleges adottságú beépített erkélyes ingatlan, melyhez tartozik egy, cca. 30 m2 s, szokásjogon alapuló, kizárólagos használatú, műfűvel borított kerti terasz. A lépcsőházból nyíló saját használatú néhány négyzetméteres tároló is az ajánlat részét képezi. Parkolás közterületen, illetve saját garázsban lehetséges. Kellemes, parkosított, fákkal- cserjékkel övezett, környezetben lakhat, aki ezt az otthont választja magának.Kérem, további információkért, megtekintési időpontért keressen bizalommal, akár hétvégén is. Kérem, további információkért, megtekintési időpontért keressen bizalommal, akár hétvégén is. Irányár!
Amennyiben még egy ingatlant el kell adnia ahhoz, hogy ezt meg tudja vásárolni, arról is szívesen beszélgetek Önnel személyesen. Kérjen tanácsot az értékesítésről, az aktuális piaci helyzetről, a konzultáció az első alkalommal teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel!
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége?
Kérjen teljesen díjmentesen személyre szabott és az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot! Egy telefonon történő beszélgetés is elégséges ahhoz, hogy nagy pontossággal megtudja mekkora hitelkeret áll az Ön rendelkezésére a mostani piaci helyzetben!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.
We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Referencia Trend Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

Immo1 Referencia Hálózat Kft._Hegedűs Gyula utca
Az iroda összes hirdetése
06 30 796 ···
 
Üzenetet küldök