Bezárás

Veszprém, Óváros tér

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 845 m²
Ár 160 millió Ft
  • Térkép
Ávor Zsuzsa
06 30 948 ···
LAKÁSKULCS - DIRECT INGATLAN ÉS HITELIRODA B.füred
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

VESZPRÉM SZÍVÉBEN, A KIRÁLYNŐK VÁROSÁNAK LEGFREKVENTÁLTABB RÉSZÉN ELADÓ EGY IGAZI CSODA! EGY VESZPRÉMI PALOTA HATALMAS RÉSZE! ILYEN INGATLAN SOHA VAGY MAXIMUM EGYSZER JÖN SZEMBE AZ EMBER ÉLETÉBEN RÁADÁSUL HIHETETLEN ÁRON!

JELENLEG ÜZLETHELYISÉG, KÁVÉZÓ, SÖRÖZŐ, SZÓRAKOZÓHELY, HATALMAS KÁVÉZÓ-SÖRÖZŐ ÓRIÁSI TERASSZAL, S EZT TETÉZI MÉG, HOGY A PALOTA FRANCIA STÍLUSÚ MANZÁRDTETŐTERÉBEN IS VAN TULAJDONRÉSZE 52%!!!

A TÖRTÉNELME: "A copf stílusú, díszes, emeletes, manzárdtetős épületet Kapuváry Antal veszprémi kanonok építtette 1793-ban, a Kapuváry család barokk címere ma is látható a homlokzaton.

Az egykori nagy szalon - melyről hatalmas erkély nyílik a térre - a városház tanácsterme lett, melyben százhúsz városi képviselő tartotta közgyűléseit. Itt alakították ki a fogdát is - népszerű nevén: a dutyit -, mely helyiségből kettőre is szükség volt a „jómadarak" számára.

Az utca felőli földszinten boltok és a kávéház szolgáltatták azt a bérjövedelmet, melyből a középület vételárát törlesztették. Az épület ünnepélyes átadására 1886. december 21-én a díszteremben került sor. A Kapuváry-ház több mint száz évig működött városházaként."

Az ingatlan társasházként működik, ez az ingatlanegyüttes a tulajdoni jogok (melyek rendezettek albetétekkel) 52%-t teszi ki, tehát több mint a felét!

Az egykori veszprémi palotában eladó sorba került egy 2 db helyrajzi számon fekvő ingatlanegyüttes, az egyik helyrajzi szám üzlethelyiség, kávézóként/ luxus ruházati boltként üzemelt (netto 70 m2), a másik pedig egy igazi igényes a belga söröző, ami elég nagy ritkaság, ugyanis eredei belga söröző stílusban őrült összeget költve rá, rendkívül hangulatos lett a fa és festett üvegbetétekkel az egyedi cemetlap, s faparkettájával a történelmi épület teljes körűen felújított keresztboltozatokkal teli netto 650m2-es üzlethelyiségében.

Az ingatlanegyüttesben 5 db professzionálisan elkészített pult van, ebből 4 db belga kézi készítésű, óriási értéket képviselő faberakásos egyedi munka.

A francia stílusú manzard 52% is ehhez a komplexumhoz tartozi(ez plussz m2)!

A földszinten található egy üzlethelyiség, a káprázatos, lélegzetelállító keresztboltozatos, teljes körűen felújított pincében pedig a belga söröző, kompletten felszerelt konyhával, irodákkal, vizes blokokkal, személyzeti helyiségekkel, több teremmel, s a az ingatlanokhoz tartozó hatalmas terasszal, ahol profi elektromos hatalmas napernyők szintén az ingatlan barokk stílusához passzoló korhű stílusban.

Gyakorlatilag bármilyen jellegű befektetésnek alkalmas az ingatlankomplexum, ami ráadásul most nagyon-nagyon áron alul eladó!!!

Mindössze 160MFT-ért, ennél sokkal-sokkal többet ér az ingatlan, így kiemelkedő befektetési, profitszerzési lehetőség!!!

Ezt élőben látni érdemes!

BŐVEBB INFORMÁCIÓ, DOKUMENTÁCIÓK, FOTÓK:
A LAKASKULCS INGATLAN HONLAPJÁN, VAGY SZEMÉLYESEN IRODÁNKBAN, ILLETVE IDŐPONT EGYEZTETÉS UTÁN A HELYSZÍNEN!
IRODÁNK:
LAKÁSKULCS INGATLAN, 8230 BALATONFÜRED, GYÓGY TÉR 3.

Kapcsolat a hirdetővel

LAKÁSKULCS - DIRECT INGATLAN ÉS HITELIRODA B.füred
Az iroda összes hirdetése
06 30 948 ···
Üzenetet küldök