Abony, Pest megye

Eladó családi ház
Abony, Pest megye
Alapterület
100 m²
Telekterület
1738 m²
Szobák
2
Közvetítői azonosító: COM M189896
Azonosító: 32095828
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1950 és 1980 között
Komfort
komfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
gáz (konvektor)
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Pest megye, Abony Budapest felőli oldalán eladásra kínálunk egy kitűnő adottságú ingatlant széles, aszfaltozott út mellett.
Abony város 15.000 lakosú település, mely az utóbbi időszakban jelentős fejlődésen megy keresztül. Az M4 út megépültével a főváros autópályán 30 perc alatt érhető el, mely az ingatlanárak növekedésében is jelentkezik. Fontos megjegyezni továbbá, hogy Szolnok 15 percre van.
A minden közművel ellátott, vegyes falazatú, 100 nm-es családi ház jó adottságokkal rendelkezik. A főépületen kívül a telken garázs és disznóólak is találhatók, maga a porta nagysága pedig sokfajta mezőgazdasági, vagy egyéb tevékenységre is lehetőséget nyújt. Az ingatlan felújítását megkezdték, a külső aljzat szigetelés már megtörtént, a belső válaszfalat eltávolították, megnövelve ezzel a teret. Ennek visszahelyezésével kialakítható két nagy szoba. A fűtésről jelen pillanatban konvektorok gondoskodnak.
A házat nem lakják, tehermentes és haszonélvezeti jog sem terheli. Amennyiben megtetszik csak a vevőn múlik, hogy milyen gyorsan tudja birtokba venni.
Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.