Bezárás

Komárom, Komárom-Esztergom megye

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 876 m²
Ár 21,3 millió Ft
  • Térkép
Nagy Edit
06 30 622 ···
Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Komárom belterületén a városközponttól 5 percre, az épülő új belváros közelében, lakóparki környezetben új parcellázású építési telek eladó!

A Dot-ing ingatlan- és hiteliroda kínálatában a komáromi Széplak lakópark 5,5 hektáros területén belterületi, új parcellázású építési telkek (560 -981 nm) 19.150 Ft/ m2 + 27% ÁFA áron eladók.

Figyelem: amennyiben a Széplak lakópark beruházóját választja a generál kivitelezésre, úgy a telek akciós m2 ára 12.500 .-Ft/m2 + ÁFA (A felépítmény 475.000.- Ft/m2 + 5% visszaigényelhető ÁFA ára tartalmazza a kulcsrakész állapotot, valamint az első 10 megrendelőnek ajándék gépesített konyhabútort)

Amennyiben természetközeli, mégis a városközponttól nem messze, lakóparki környezetben képzeli el leendó otthonát, ez a terület Önre vár!

A telkek közművesítése jelenleg (víz, villany, csatorna) folyamatban van. A lakópark a közművesítést követően aszfaltozott, sorompóval lezárt magánúton keresztül lesz megközelíthető.

A kialakított telkek a szabályozási terv szerint Lf-falusias lakóövezet besorolásúak.
A falusias lakóövezet jellemzően kis lakósűrűségű, kertes terület, mely telkenként egy lakóépület, továbbá egy kiegészítő, épület elhelyezésére szolgál.

Beépítés: o-oldalhatáros beépítési mód
Maximális beépíthetőség: 30%
50-50% min zöldfelület
Maximum építménymagasság: 4,5 m 2 föld feletti szint(fsz+tetőtér)
Előkert: 5 m
Oldalkert: min. 6 m
Hátsókert: min. 6 m

Ha Ön is építkezésben gondolkodik, hogy igénybe tudja venni a CSOK-ot és a hozzátartozó kamattámogatott hitelt illetve illetménykedvezményt, irodánk INGYENES bank független tanácsadással és teljes körű DÍJMENTES hitelügyintézéssel segíti Önt a vásárlásban! Kérdéseivel hívjon vagy keresse fel irodánkat! Érdeklődni: Nagy Edit

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 622 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk